Szórakozás

Tish Cyrus a válásáról: 30 napig nem ettem és nem aludtam

Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Billy Ray Cyrusszal közel 30 évig voltak házasok.

2022 áprilisában a TMZ számolt be arról, hogy válnak Miley Cyrus szülei. Az eljárást az énekesnő édesanyja, Tish Cyrus kezdeményezte. Bár Billy Ray Cyrusszal korábban már kétszer is a válás mellett döntöttek, mindkét alkommal meggondolták magukat, harmadjára viszont nem.

Azóta mindketten tovább léptek: Tish Cyrus A szökés sztárjához, Dominic Purcellhez ment hozzá 2023-ban, a countryénekes pedig Firerose nevű kedvesét vette feleségül ugyanabban az évben.

Tish Cyrus nemrég a People-nek nyílt meg a válásával kapcsolatban. Mint mondta, rettegett attól, hogy kilépjen a majd’ 30 éve tartó házasságából, ahogyan attól is, hogy többé nem talál majd rá a szerelem.

Azt hittem, örökre egyedül maradok. Egyike volt azoknak az alkalmaknak, amikor összeomlottam a szorongástól. Viccelődöm vele, és azt mondom, hogy teljesen összeroppantam lelkileg. Volt 30 olyan nap, amikor nem ettem és nem aludtam, egyszerűen csak azt éreztem, hogy kifordulok önmagamból. Nagyon ijesztő volt

– emlékezett vissza.

Az 56 éves Cyrus hangsúlyozta, hogy szeretne példaként szolgálni a hozzá hasonló korú nők számára, akik félnek az újrakezdéstől, ugyanis mint mondja, szerinte akadnak helyzetek, amikor ez a legjobb, amit tenni lehet.

Nekem nagyon bejött. Annyira boldogok vagyunk együtt. Ő mindig csak arra bíztat, hogy repüljek

– mondta jelenlegi férjéről, Dominic Purcellről.

Ami Miley Cyrust illeti, úgy hírlik, a szülei válását követően igencsak eltávolodtak egymástól az apjával. Az énekesnő a napokban két Grammy-díjat is kapott, beszédében pedig jóformán mindenkinek köszönetet mondott a színpadon, kivéve az apjának.

Kapcsolódó
Miley Cyrus jóformán mindenkinek külön köszönetet mondott a Grammy-díjaiért, kivéve az apjának
„Szerintem nem felejtettem el senkit, kivéve talán fehérneműt húzni” – mondta a színpadon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik