Élet-Stílus

Miley Cyrus jóformán mindenkinek külön köszönetet mondott a Grammy-díjaiért, kivéve az apjának

Valerie Macon / AFP
Valerie Macon / AFP
„Szerintem nem felejtettem el senkit, kivéve talán fehérneműt húzni” – mondta a színpadon.

2022 szeptemberében a Sun számolt be arról, hogy ismereteik szerint Miley Cyrus és édesapja, Billy Ray Cyrus megszakították egymással a kapcsolatot. Úgy tudni, azután mérgesedett el a viszonyuk, hogy az év áprilisában az énekesnő édesanyja, Tish Cyrus 30 évnyi házasság után benyújtotta a válókeresetet – korábban egyébként kétszer is a válás mellett döntöttek már a countryénekessel, ám ezen alkalmakkor végül meggondolták magukat.

Apa és lánya több mint másfél évvel a történtek után sem követte vissza egymást az Instagramon, Miley Cyrus pedig úgy fest, a minap a Grammy-gálán utalt is arra, hogy nem sikerült visszatalálniuk egymáshoz.

Az énekesnő az év felvételéért és a legjobb szóló pop előadásért is díjat vett át a gálán, beszédében pedig név szerint kiemelte, kiknek hálás az elismerésekért, köztük a csapata tagjait, az édesanyját, a húgát és a párját is, apját viszont kihagyta a felsorolásból – írja a People.

Szerintem senkit sem felejtettem el. Vagyis lehet, hogy fehérneműt felvenni igen! Na sziasztok!

– zárta gondolatait.

Billy Ray Cyrus egyébként  még a válása évében eljegyezte Firerose nevű kedvesét, 2023-ban pedig össze is házasodtak. Tish Cyrus szintén férjhez ment tavaly, ő A szökés sztárjának, Dominic Purcellnek lett a felesége.

Kapcsolódó
Taylor Swift történelmet írt – íme a 2024-es Grammy-díjak nyertesei
Mutatjuk a legfontosabb kategóriák győzteseit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik