Szórakozás

„Közös Messengerünk van” – Szabó Ádám és felesége egy okostelefonon osztoznak, de azt sem viszik magukkal mindenhová

RTL
RTL
Az énekes azt mondja, sokkal szabadabbnak érzi magát, mióta leszámolt a telefonfüggőségével.

Szabó Ádám és felesége, Jennifer tavaly közös dalt írtak az esküvőjükre, és úgy érzik, mostanra még inkább összekovácsolódtak nemcsak házaspárként, de a karrierterveiket illetően is. Az elmúlt időszakban több alkalommal is felléptek már közösen, és remélik, egyre több hasonló koncertjük lesz majd. Örülnének, ha a Korda-házaspárhoz hasonló karrierutat járhatnának be – mondták a Reggeliben.

A műsorból az is kiderült, hogy a zenész nemrégiben ráébredt arra, hogy függője lett az okostelefonjának, ezért nyomógombos készülékre váltott, és azóta sokkal szabadabbnak érzi magát. A munkájával kapcsolatos közösségi oldalas tevékenységeit a felesége intézi, ő ugyanis mint mondja, meg tudja szabni magának, hogy napi négy óra helyett csak egyet töltsön el a képernyő előtt.

A műsorvezetők azon érdeklődésére, hogy például a barátai így hogyan érik el az énekest, a következőket válaszolták a feleségével:

– 0-24 együtt vagyunk, és akik el akarják őt érni, automatikusan engem hívnak.
– Közös messengerünk van, és ha ott például van egy üzenet, akkor nyilván vissza tudok írni.

A pár egyébként jelezte, hogy nem is viszik magukkal mindenhová a készüléket, nem volt náluk például a Reggeli stúdiójában sem. Többnyire az otthonukban tartják letéve, és ha valakinek dolga van vele, az használja.

A téma kapcsán Szabó hozzátette, hogy a szerettei természetesen elérik a nyomógombos telefonján is, azt az időt pedig, amit korábban a közösségi oldalainak csekkolásával töltött el, most munkájának tudja szentelni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik