Szórakozás

Elutasították a kérelmét, Cher nem lett felnőtt fia gyámja

Jim Spellman / WireImage / Getty Images
Jim Spellman / WireImage / Getty Images
Ezzel még nem zárult le az ügy.

Hétfőn a Los Angeles-i legfelsőbb bíróság elutasította Cher arra vonatkozó kérvényét, hogy ideiglenesen 47 éves fia, Elijah Blue Allman gondnoka legyen, adta hírül a People. Az énekesnő még decemberben indította el a folyamatot, arra hivatkozva, hogy gyereke nem képes megfelelően gondoskodni magáról és a saját pénzügyeit kezelni, mivel állítólag mentális betegségekkel és drogproblémákkal küzd.

Pár héttel ezelőtt egyébként a bíró már egyszer megtagadta a kérelmet, mivel Allmannek és ügyvédeinek nem volt elég ideje elintézni a szükséges papírmunkát. Mostanra azonban sikerült kellő bizonyítékot bemutatniuk arról, hogy

Allman rendezte anyagi helyzetét, van hol laknia és az utóbbi időben tartózkodott a drogfogyasztástól,

ez utóbbi állítást pedig több drogteszttel is alátámasztották. Mindezek indokolták a gyámság alá helyezés újbóli visszautasítását.

Az ügyben ítéletet hozó bíró a tárgyaláson azt mondta, nem kérdőjelezi meg azt, hogy Cher intézkedéseit a fia iránti aggodalom vezérli, ettől függetlenül jelen állás szerint nincs „elegendő bizonyíték” ahhoz, hogy elrendeljék az ideiglenes gyámságot, mivel az énekesnő és jogi csapata érvelésének nagy része „félelmeken és feltételezéseken” alapul, amik önmagukban nem elegendők a gondnokság elrendeléséhez.

A gyámsági eljárás ezzel a döntéssel még nem zárult le, a bíróság márciusban hoz végleges döntést az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik