Élet-Stílus

A Los Angeles-i bíróság egyelőre megtagadta Cher arra vonatkozó kérelmét, hogy azonnal a gondnoksága alá helyezzék 47 éves fiát

Vince Bucci / Newsmakers / Getty Images
Vince Bucci / Newsmakers / Getty Images
Az énekesnő szerint Elijah Blue Allman nem képes megfelelően gondoskodni magáról, mivel állítólag drogproblémákkal küzd.

December végén a 24.hu is megírta, hogy Cher kérvényezte 47 éves fia, Elijah Blue Allman gondnokság alá helyezését. Az énekesnő a döntését azzal indokolta, aggódik, hogy

gyereke nem képes megfelelően gondoskodni magáról, illetve saját pénzügyi forrásait kezelni, mivel állítólag drogproblémákkal küzd.

Állította továbbá, hogy nem volt lehetősége megvitatni a fiával a preferenciáit egy ideiglenes gondnok kinevezésével kapcsolatban, mivel Allman „jelenlegi mentális és fizikai egészségi problémái miatt képtelen arra, hogy véleményt alkosson vagy kifejezze akaratát” a gondnoksággal kapcsolatban. A benyújtott dokumnetumokban egyúttal az is olvasható, hogy Cher szerint Allman a neki utalt pénzösszegeket azonnal drogokra költi, így nem marad pénze ellátni magát, ezáltal pedig az élete is veszélybe kerül.

Az Associated Press nemrég arról számolt be, hogy a Los Angeles-i bíróság első körben visszautasította az énekesnő arra vonatkozó keresetét, hogy azonnal vonják a gondnoksága alá 47 éves fiát.

A portál információi szerint a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság bírója, Jessica A. Uzcategui úgy határozott, január 29-ére tűz ki újabb tárgyalást, mivel Cher ügyvédjei nem adták át Elijah Blue Allmannek és jogi csapatának a szükséges dokumentumokat, hogy elegendő időt kaphassanak ügyük előterjesztésére. Uzcategui úgy fogalmazott, nincs meggyőzve.

Az AP cikke szerint Allman a tárgyalás előtt egy bírósági beadványban kijelentette, nincs szüksége gondnoki segítségre. Bár elismerte, hogy valóban akadnak problémái a függőséggel és a felelőtlen költekezéssel, állította, hogy orvosi felügyelet alatt áll, továbbá három hónapja józan, rendszeresen látogatja az Anonim Alkoholisták gyűléseit, illetve drogtesztet is hajlandó adni.

Bár megértem, hogy édesanyám, a javasolt gondnok úgy gondolja, az én érdekemet szolgálja, és nagyra értékelem a szeretetét és a támogatását, jelenleg nincs szükségem kéretlen segítségére vagy támogatására

– áll a bejelentésben.

Allman egyébként pénteken megjelent a bíróságon, hogy a bíró kérdéseire válaszoljon, Cher viszont nem volt jelen a tárgyalóteremben.

Kapcsolódó
Cher kérvényezte 47 éves fia gondnokság alá helyezését
Elijah Blue Allman régóta drogproblémákkal küzd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik