Szórakozás

Ada elmondta, milyen szakokon terveznek továbbtanulni érettségi előtt álló fiai

RTL Klub
RTL Klub
Külföldben is gondolkoztak, de végül úgy döntöttek, magyar egyetemen szeretnék folytatni a tanulmányaikat.

Ada ikerfiai, Bence és Bálint néhány héttel ezelőtt lettek nagykorúak. A fiúk jelenleg végzős gimnazisták, jövőbeli terveikről édesanyjuk ma a Reggeliben beszélt. Mint mondta, mindkettejüknek igen magas a tanulmányi átlaga, Bence ráadásul már nem is látogatja az iskolában a nyelvórákat, korábban ugyanis előrehozott érettségit tett, és a nyelvvizsgáját is megszerezte már. A felsőoktatási felvételi leadási határidejéhez közeledve már azt is tudják, hol szeretnének tovább tanulni.

Mivel két évig a nagyszüleiknél, az Egyesült Királyságban, majd a család németországi tartózkodása alatt is volt bőven lehetőségük a nyelvtanulásra, külföldi intézményekben is gondolkodtak, de végül úgy döntöttek, magyar egyetemet választanak.

Nagyjából megvan az irány. A sulisorrend már megvan, szakokban még változhat kicsit a dolog. Mind a kettőjüknek az első a BME. Bálintnak gépészmérnök, Bencének most éppen formatervezés

– árulta el Ada.

A műsorvezető hozzátette, Bence fiát egyébként a 3D animáció, illetve más számítógépekkel kapcsolatos dolgok is érdeklik, szívesen is készít ilyen jellegű projekteket akár egymaga, vagy éppen a barátaival közösen.

Kapcsolódó
Közös képpel köszöntötte nagykorúvá váló ikerfiait Ada
Bence és Bálint a héten betöltötték a 18-at.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik