Szórakozás

Közös képpel köszöntötte nagykorúvá váló ikerfiait Ada

Tulok András / RTL
Tulok András / RTL
Bence és Bálint a héten betöltötték a 18-at.

Pintér Adrienn, ismertebb nevén Ada az első magyar zenecsatorna, a VIVA műsorvezetőjeként lett híres. Itt ismerte meg Bánszki Lászlót, azaz Timót, akivel 2006. január 9-én megszülettek ikreik, Bálint és Bence. A fiúk a minap ünnepelték 18. születésnapjukat, ez azonban nem hozott nagy változást édesanyjuk életébe.

Szerintem akkor fogok tudni változásról beszélni, ha leérettségiztek a fiúk, ha elkezdik az egyetemet, és ha szép lassan kirepülnek. A mai napot nem élem meg rosszul, egyelőre csak egy számot látok

nyilatkozta a Borsnak Ada.

Mint mondta, mivel hétköznapra esett gyerekei nagykorúvá válása, aznapra nem terveztek semmilyen nagy eseményt az iskola miatt. „Délután találkoznak az apukájukkal, az előző férjemmel. Este pedig felköszöntjük őket itthon, de most még nem lesz nagy felhajtás. Ha jól tudom, barátokkal hétvégén mennek el bulizni valahova” – árulta el az egykori műsorvezető.

Ada – akinek egyébként második férjétől van egy kislánya is, Freya, aki 2021-ben született – kedden közös fotót is posztolt Bálinttal és Bencével.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik