Szórakozás

Papp Máté Bence minden este játszik Tóth Gabi kislányával: Fel kellett nőni ehhez a feladathoz

TV2
TV2
A táncos úgy érzi, sokat fejlődött az elmúlt hónapokban.

Tóth Gabi még tavaly novemberben, a Sztárban Sztár leszek! egyik élő adásában vállalta fel kapcsolatát a Fricska táncosával, Papp Máté Bencével egy közös produkcióval. Az énekesnő és párja most a TV2 stábjának adtak közösen interjút, melyben elmondták, hogyan alakul most a viszonyuk, és hogyan hatott rájuk az a rengeteg figyelem, amit a kapcsolatuk kezdetén kaptak.

A környezetünk kicsit megsínylette ezt az időszakot. Szerintem az ismerőseink közt egy ilyen szűrő ment végig. Akik igazán velünk voltak, azok velünk maradtak, akik meg csak úgy felszínesen, hittek a lapoknak, és elveszítettük őket. De igazából ez így jó is, mert egy olyan közeg jött létre körülöttünk, akik őszintén velünk vannak, és támogatni fognak bennünket a jövőben is

– fejezte be párja mondatait az énekesnő.

Papp hozzátette, szerinte a rájuk irányuló figyelem miatt olyasmiken mentek át, amiken a legtöbb párnak nem kell, de úgy érzi, ez csak még jobban összekovácsolta őket.

Egy olyan szerető közegben vagyok, olyan csodálatos családja van a Máténak, amiért nem lehetek elég hálás, hogy befogadtak. Hogy együtt, népzenére bulizhatunk akár az édesanyjával esténként, amikor vacsorát főz nekünk. Ezek mind olyan pillanatok, amik mindent felülírnak az emberben

– magyarázta Tóth Gabi, akit az is boldogsággal tölt el, hogy a kedvese a Krausz Gáborral közös kislányával, Hannarózával is jól kijön.

Ilyen feladatokkal nem néztem még szembe, hogy például egy négyéves gyermekkel hogy tudok eljátszani minden este. Igazából fel kellett nőni ehhez a feladathoz, és hogy mondjam, nagyon sokat fejlődtem az elmúlt hónapokban. Szóval nagyon örültem ennek a kapcsolódásnak

– árulta el a táncos, akinek az énekesnővel együtt nagy vágya, hogy zenés tábort szervezzenek fiataloknak, ahol szatmári-mezőségi néptáncot tanítanak majd együtt. Terveik szerint ezen elképzelésüket a nyáron meg is valósítják.

Tóth Gabi nemrég egy másik interjúban arról is beszélt, hogy párja mellett teljesen megszűntek a pánikrohamai.

Kapcsolódó
Tóth Gabi: Máté mellett teljesen elmúltak a pánikrohamaim
Tavaly előfordult, hogy egy héten többször is orvoshoz kellett fordulnia olyan tipikus tünetekkel, mint például a szapora szívverés.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik