Szórakozás

Tóth Gabi: Máté mellett teljesen elmúltak a pánikrohamaim

TV2
TV2
Tavaly előfordult, hogy egy héten többször is orvoshoz kellett fordulnia olyan tipikus tünetekkel, mint például a szapora szívverés.

Tóth Gabi két héttel ezelőtt az Instagram-oldalán írt arról, hogy 12 év után úgy döntött, legyőzi egy régi félelmét, és visszatér a síeléshez egy komoly baleset után. Az énekesnő most a hot! magazinnak mesélte el, hogy az obertauerni kiruccanásnak a párjával, Papp Máté Bencével és a táncos testvérével, illetve utóbbi kedvesével vágott neki.

Tizenkét évvel ezelőtt nagyon komoly balesetet szenvedtem. Pályabejáráson csúsztunk éppen, amikor összeütköztem egy zászlóval babráló munkással, akinek nem kellett volna ott lennie. Nem csatolt le a lécem, és megállíthatatlanul csúsztam tovább, sok sérülést szerezve. Kórházba is kerültem akkor. Nem túlzás azt állítani, hogy halálfélelmem volt

idézte az énekesnőt a hot! nyomán a Bors.

Bár az elmúlt egy évtizedben esze ágában sem volt új esélyt adni a téli sportnak, mivel a párja nagyon szeret síelni, végül hagyta magát meggyőzni.

Nem volt könnyű, de szerencsére olyan férfi van mellettem, aki biztonságot sugároz, akiben maximálisan megbízhatom. Ő mondta, hogy segít mindenben, hogy felvegyem a kesztyűt az emlékekkel. És jól is tettem, hogy elutaztunk. A felvonón felfelé menet rettegtem, nagyon féltem, de úgy voltam vele, hogy nincs más választásom, le kell csúsznom.

A pályán végül egy oktató segítségét is kérték, hogy mihamarabb visszatérjenek az énekesnő rutinmozdulatai. Mint mondja, az utazás végül annyira hangulatosra sikeredett, hogy eldöntötte, ha a lánya, Hannaróza jövőre betölti az ötödik évét, őt is megismerteti a síelés örömeivel.

Hozzátette, igen felszabadító érzés volt számára elengedni a félelmét, és mint kiderült, nem ez volt mostanában az egyetlen ilyen változás az életében.

Tavaly januártól nagyon sokszor volt pánikrohamom. Erről szívesen beszélek, mert sokan járnak hasonló cipőben. Előfordult, hogy egy héten többször is orvoshoz kellett fordulnom a tipikus tünetekkel, mint például a megemelkedett pulzus, azaz a szapora szívverés. Ám nyár eleje óta egyetlen alkalommal sem pánikoltam. Máté mellett teljesen elmúltak a pánikrohamaim, az elmúlt fél évben ez is megváltozott

–  árulta el.

Kapcsolódó
Tóth Gabi 12 év után úgy döntött, legyőzi egy régi félelmét
Azt mondja, az idei év számára a félelmek leküzdéséről is szól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik