Szórakozás

Nem hajlandók mellé ülni az utasok a repülőn – állítja a plus size influenszer

A nő a kellemetlen tapasztalatai mellett utazási tippeket is megoszt sorstársaival.

Egy plus size influenszer arról mesélt TikTokján, hogy túlsúlyának köszönhetően milyen negatív élmények érik, mikor repülőgéppel utazik valahová – írja Daily Mail.

Kirsty Leanne rendszeresen oszt meg utazási tanácsokat nagyobb testalkatú követőivel, nemrég pedig arról beszélt egy videójában, már többször előfordult vele, hogy más utasok nem szerettek volna mellé ülni repüléskor. Az egyik ilyen eset egy Spanyolországba tartó járaton történt, ahol a 30 éves nő az ablak melletti ülésnél foglalt helyet, míg egy másik utasnak a folyosó felé eső székre szólt a jegye.

„Amikor meglátott az ablaknál, azonnal világossá tette, hogy nem akar ott ülni, és elkezdett fújtatni” – mesélte a plus size influenszer.

Elnézést kértem, hogy nincs sok hely, de nem válaszolt, így a szokásost tettem, és az ablakhoz préseltem magam. Az egész repülés alatt olyan mélyre nyomta a karfát, amitől zúzódásokat szereztem. Végül a néhány sorral hátrébb ülő barátnőjéhez fordult, és azt mondta: »Nem tudok tovább mellette ülni«. Úgy tettem, mintha nem hallottam volna, de azt akartam, hogy a föld nyeljen el.

Noha Leanne hihetetlenül kínosnak találta az élményt, tanult belőle, és ha lehetőség van rá, arra kéri a légiutas-kísérőket, hogy oda ültessék, ahol több hely van, netán egy plusz ülés, hogy ezzel megelőzhesse a kellemetlenségeket. Szerinte sokan nagyon kedvesek és megértők vele, de néhányan ürügyként használják az ilyen helyzeteket, hogy gonoszok lehessenek.

Az influenszer néhány követője úgy véli, ez nem az ő hibája, hiszen az üléseken mindenkinek el kellene férniük, és az adott pillanatban attól még, hogy értéktelennek érzi magát, nem lesz előrébb a világ, de olyan is akadt, aki szerint a túlsúlyos embereknek két ülést kellene foglalniuk.

Leanne nincs egyedül problémájával: korábban írtunk egy túlsúlyos nőről, aki ugyancsak utazási praktikáit osztotta meg követőivel, míg egy másik plus size influenszer szerint ki kellene szélesíteni a folyosókat a szállodákban, hogy mindenki komfortosan érezhesse magát.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kirsty Leanne (@kirstyleannetravels)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik