Élet-Stílus

A plus size influenszer szerint ki kellene szélesíteni a folyosókat a szállodákban

Jaelynn Chaney azt is szeretné, hogy strapabíróbb ágyak és XL-es fürdőköpenyek legyenek a hotelekben.

Jaelynn Chaney egy vancouveri utazási és életmód-tanácadó, illetve plus size influenszerként is ismert. Korábban arról csinált videót, hogy a méretesebb utasok kapjanak egy plusz széket a repülőgépeken, most azért szólalt fel, mert szerinte a szállodák sincsenek tekintettel a rájuk – írja a Daily Mail.

Úgy véli, sokkal szélesebbre kellene tervezni a folyosókat, vagy ki kellene bővíteni a mostaniakat, hogy a ducibb vendégek is ugyanolyan komfortosan érezzék magukat.

@jaebaeofficial 🏨 Embracing Inclusivity in Hospitality 🌟 Creating a space where every guest feels valued and comfortable is essential. Size-inclusive hotel amenities are more than just accommodations – they're a statement of respect for diverse needs and body types. ⁣⁣ ⁣⁣ From spacious chairs to thoughtful bathroom facilities, every detail matters. Elevators, pool areas, and dining spaces should be designed to ensure ease of movement and relaxation. Let's make travel truly accessible and welcoming for travelers of all sizes and abilities. 💙⁣⁣ •⁣⁣ •⁣⁣ •⁣⁣ #InclusiveHospitality #TravelWithComfort #RespectAndDiversity #PlusSizeTravel #PlusSizeFriendly #InclusiveTravel #AccessibleTravel #SizeFriendly #TravelInclusivity #Fyp ♬ Good Vibes - Rerewrpd

Emellett azt javasolja, hogy legyenek magasabbak a vécék, és alakítsanak ki olyan zuhanyzókat, amiket a méretesebb emberek is könnyen használni tudnak. Azt szeretné, hogy bővítsék ki a lifteket, legyen kapaszkodó a medencében és a nagyobb ülő alkalmatosságokon, illetve, hogy erősebb ágyakat és XL-es méretű fürdőköpenyeket és törölközöket is szerezzenek be a hotelek.

Javaslatait vegyes kritikák fogadták.

Voltak, akik szerint túl kényelmes, jól tudná érezni magát, de keresi a kifogásokat, de a többség igazat adott neki. Egy dologban azonban mindenki egyetértett: jelenleg megvalósíthatatlanok Chaney ötletei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik