Szórakozás

Még nem fejezték be a felújítást, de Szilágyi Szilvi és Caramel már beköltöztek új otthonukba gyerekeikkel

Olajos Piroska
Olajos Piroska
A félkész házban töltötték az elmúlt pár napot, ami nem volt kihívásoktól mentes.

Szilágyi Szilvi majdnem egy éve osztotta meg követőivel az Instgram-oldalán, hogy férjével, Molnár Ferenc Caramellel megvásároltak egy családi házat a budapesti agglomerációban. A felújítási munkálatokból az énekes is kivette a részét. Az influenszer a nyár folyamán megmutatta követőinek a bézs színekben domináló otthonuk látványterveit. Akkor még az volt a terv, hogy szeptemberben költöznek, ez azonban nem így lett.

Szilágyi a héten közösségi oldalán néhány fotó kíséretében jelezte, hogy bár a ház még mindig félkész állapotban van, pár napja beköltöztek a családjával, gyerekeik, Szofi és Miron utána ráadásul le is betegedtek.

Szerintem mi se gondoltuk volna, hogy átvészeljük az elmúlt pár napot…🙈 Beköltöztünk a házba, bevállalva, hogy az alsó rész még javában készül, az elmúlt négy-öt nap konyha nélkül telt el. Aztán a második napon mindkét gyerkőc lázas és beteg lett… de mégis iszonyú hálát és boldogságot érzünk, hogy itt tartunk 🤍🙏🏼🏡 Jövő hétre remélem már minden teljesen kész lesz, mert mi már teljesen készen vagyunk

– írta posztjában Szilágyi, aki egy követője kérdésére elárulta, az idei évben az a legnagyobb vágya, hogy belakják, otthonossá tegyék maguk számára a házat, ami 20-25 percre található Budapest központjától.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MOLNÁR-SZILÁGYI SZILVIA (@sylviszilagyi) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik