Élet-Stílus

„Nagyon sokat spórolunk azzal, hogy én csinálom” – Caramel kiveszi a részét új otthonuk felújításából

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Azt mondja, kikapcsolja őt a rombolás, ami egyébként stresszlevezetésnek sem utolsó.

Molnár Ferenc Caramel felesége, Szilágyi Szilvi februárban mesélte először követőinek, hogy vásároltak egy felújításra váró családi házat Budapest agglomerációjában. Az énekes most a Blikknek nyilatkozott arról, hogy megkezdődött új otthonuk tatarozása, amiből az építőmunkások mellett ő is kiveszi a részét.

Egy hete csinálom, hogy csempét verek le, járólapokat szedek fel, rombolok. Nagyon-nagyon kikapcsol, meg egyébként nagyon sokat spórolunk azzal, hogy én csinálom.

Caramel elmondta, nem áll tőle távol a fizikai munka, mivel mielőtt befutott a Megasztárban énekesként,betanított segédmunkás volt egy üveggyárban.

Ha az ember ki tudja venni a részét belőle, akkor miért ne? Tök jó, hogy vannak jó szakemberek, de rombolni én is tudok. Padlót vésni, parkettát felszedni, csempét leverni, falakat kibontani egyébként nagyon nagy élmény, meg rohadt jó stresszlevezetés.

A kétgyermekes énekes arról is beszélt, hogy idén a felújítás miatt nem biztos, hogy tudnak időt szakítani a nyaralásra, de talán egy néhány napos kikapcsolódást bevállalnak majd nyolcéves kislányukkal és 8 hónapos kisfiukkal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik