Szórakozás

Szilágyi Szilvi: Eszméletlenül félek a költözéstől és attól, hogy agglomerációban leszünk

Hónapokon belül maguk mögött hagyják Budapestet.

Szilágyi Szilvi a minap az Istagram-oldalán tartott kérdezz-feleleket a követőivel: egyikük kérdésére elárulta, júniusban kezdik el felújítani azt a családi hazát, amit nemrég megvásároltak, és ha minden a terv szerint halad, szeptemberben már be is tudnak költözni.

Ez annyira izgalmas! És annyira váratlanul jött! Júniusban kezdjük a felújítást és remélem, sulikezdésre már be tudunk költözni!

– írta 24 órán át elérhető történetében, ahol fotót is mutatott az ingatlanról.

A témával kapcsolatban a Blikk is megkereste az influenszert, aki elmondta, imád Budapesten élni, ez pedig nem is fog változni, a négytagú család viszont már kezdi kinőni azt a lakást, ahol jelenleg laknak. Eladni viszont nem tervezik, csak kiadni.

Már teljesen lemondtunk arról, hogy egyáltalán valaha lesz családi házunk… A férjem találta ezt a házat, csak spontán nézelődött. Elmentünk megnézni, és mindketten ugyanazt éreztük! Amikor beléptünk, teljesen elfogott minket ez a megmagyarázhatatlan érzés, amikor azt érzed, hogy otthon vagy. Anno a mostani lakásunkat is ilyen váratlanul találtuk meg. Egyáltalán nem kerestük. Lehet, igaz a mondás, hogy a jó dolgok sokszor váratlanul érkeznek az ember életébe! De eszméletlenül félek a költözéstől és attól, hogy agglomerációban leszünk

– részletezte a lapnak Szilágyi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik