Szórakozás

Varga Miklós Joe már félig-meddig leszervezte az esküvőjét Hrovatin Csengével, a válása viszont még nem zárult le

RTL
RTL
A lány- és a legénybúcsút is együtt fogják tartani.

Varga Miklós Joe az ősszel árulta el, hogy megkérte kedvese, Hrovatin Csenge kezét, előző felségétől viszont jogilag még nem vált el. A pár ma a Reggeliben vendégeskedve mesélt arról, hogy a Survivor műsorvezetője a napokban nagyon lelkes lett, és több dolgot is elintézett az esküvővel kapcsolatban, amit augusztus-szeptember környékére terveznek, méghozzá egy keddi napon.

Tiszaalpáron, egy korábbi esküvői tematikájú fotózásuk helyszínén szeretnének összeházasodni egy 40-50 fős vendégsereg előtt, Joe pedig mostanra már a tortát és az öltönyét is elintézte.

A lány- és legénybúcsú is közösen lesz, az sem lesz külön. Ott is akik esetleg nem ismerik egymást, találkozni fognak

– magyarázta az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője, aki egyébként többször is mesélt már arról, hogy a menyasszonyával minden idejüket együtt töltik, az esküvő előtt viszont Hrovatin kérésére négy napig nem találkoznak majd, hogy elinduljon a hiányérzetük.

Vargának egyébként ez lesz a harmadik esküvője, a műsorvezetők érdeklődésére pedig elárulta, hogy egyébként jelenleg is folyamatban a válása az előző feleségétől, ám a procedúra február vége és március közepe között terv szert lezárul.

Kapcsolódó
„Ugyanúgy ott ül velem” – Joe a körmöshöz is elkíséri Hrovatin Csengét
Szeretnek egész nap együtt lenni, így ha egyiküknek programja van, a másik vele tart.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik