Szórakozás

Varga Miklós Joe: Eljegyeztem Csengét, de még nem váltam el

Ágota Csaba / RTL
Ágota Csaba / RTL
Eddigi feleségeihez nem volt hűséges, de azt mondja, már véget ért a csibészélete.

Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge a szerdai részben távoztak a Nyerő Párosból. Kapcsolatukról a Story legújabb számában meséltek. 2013-ban, az Éjjel-Nappal Budapest forgatásán találkoztak, majd barátok lettek. Tavaly tavasszal, mikor mindketten szinglik voltak, flörtölni kezdtek egymással.

Csenge akkor Mosonmagyaróváron élt a családjával, Ausztriában dolgozott. Több hónap próbálkozás után végre igent mondott a randevúmra, és feljött Budapestre. Végigbeszélgettük az éjszakát, és onnantól valami elindult – de az nem a vonat volt. Július 11-én nálam aludt, november elsején pedig hozzám költözött

– elevenítette fel Joe, akinek két fia van előző kapcsolataiból: az idősebb jelenlegi párjával egyidős, 28 éves Ricsi, illetve a nyolcéves Alexander Martin, akivel Hrovatin hamar megtalálta a közös hangot.

Én kaptam egy működő mozaikcsaládot Mikivel, aminek én is a része lettem. Nem zavar, ha felhívja a volt feleségeit, mert jóban vannak, számíthatnak egymásra, és ez így van rendjén. Hogy mennyire elfogadtak és szeretnek engem, arra egy példa, hogy Alexander a születésnapomra egy rajzot adott és azt írta rá: te vagy a második keresztanyukám

– mondta Hrovatin Csenge.

A szerelmesek esküvőt is terveznek, de egyelőre még várniuk kell vele, a férfi ugyanis jogilag még házas.

Tavaly jegyeztem el Csengét, de még nem váltam el, így az esküvőnket jövőre tervezzük. Én Csenge mellett értem be, a feleségeimhez nem voltam hűséges, de véget ért a csibészéletem. Mert ez valami más, komolyabb, és nem csak azért, mert érettebb vagyok. És fontos, hogy ne azt mondjam, hogy élettársam, hanem hogy feleségem. Annak súlya, tartalma van.

A közös gyerek jelenleg nem szerepel a terveik között, de mint mondják, nem zárkóznak el semmitől. „Nekem Miki kisfia annyi szeretetet ad, hogy az is elég egy életre” – árulta el Hrovatin.

Kapcsolódó
Nyerő Páros: Joe és Hrovatin Csenge kiestek, de amúgy is feladták volna a versenyt
Utólag levélben közölték a többiekkel, hogy a szimpátiaszavazás eredményétől függetlenül elhagyták volna a villát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik