Szórakozás

„Ugyanúgy ott ül velem” – Joe a körmöshöz is elkíséri Hrovatin Csengét

Sárosi Zoltán / RTL
Sárosi Zoltán / RTL
Szeretnek egész nap együtt lenni, így ha egyiküknek programja van, a másik vele tart.

Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge tíz hónapnyi együtt járás után költöztek be a Nyerő Páros villájába, ahonnan a legutóbbi adásban kellett távozniuk. A többi versenyző szavazta ki őket, de egy levélből kiderült, hogy egyébként is feladták volna a játékot.

A páros ma a Reggeliben vendégeskedett, ahol elmondták, nincs rossz érzés bennük a kiesésükkel kapcsolatban. Hangsúlyozták, nem a fődíjért vagy a Nyerő Páros címért mentek a villába, hanem hogy jól érezzék magukat és megnézzék, hogyan kommunikálnak egymással a feladatok teljesítése közben: a játékban töltött idejük alatt pedig számukra bebizonyosodott, hogy egy hullámhosszon vannak.

Mint mondták, azóta is szeretik a lehető legtöbb időt együtt tölteni, és szinte bármilyen programra szívesen kísérik el egymást.

– Ha neki van programja, ugyanúgy elkísérem. Ha nekem van, jön velem, és ez nem teher.
– Elmegyek körmöshöz és ugyanúgy ott ül velem. És ez nekünk nem teher

– mondták a műsorban

A téma kapcsán a Survivor műsorvezetője hozzátette: szerinte a koronavírus-járvány idején sok pár kapcsolata azért futott zátonyra, mert kénytelenek voltak egész nap együtt lenni, ez pedig nem mindenkinek tesz jót. Saját bevallása szerint húsz évvel ezelőtt nála sem működött volna az, hogy 0-24-ben együtt legyen a kedvesével, mostanra viszont úgy érzi, megérett erre az életstílusra.

A pár nemrég a Story magazinnak is interjút adott, melyben Joe elárulta, hogy bár eljegyezte Hrovatint, az esküvővel még várniuk kell, az előző feleségével ugyanis jogi értelemben még nem ért véget a házassága.

Kapcsolódó
Varga Miklós Joe: Eljegyeztem Csengét, de még nem váltam el
Eddigi feleségeihez nem volt hűséges, de azt mondja, már véget ért a csibészélete.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik