Szórakozás

Halálos mennyiségű sört ivott az ír férfi, és még csak másnapos sem lett tőle

A lehető leghatározottabban nem ajánljuk példájának követését.

Egy ír férfi azzal dicsekedett a közösségi média felületén, hogy három nap leforgása alatt 81 korsó sörrel örvendeztette meg a szervezetét – írja a Daily Star.

Sean Bryan Facebookon osztotta meg követővel azt a mutatványt, amit szilveszter előtt követett el az egészségével szemben. Az írországi Kilkenny-ből származó férfi december 29-én, péntek délután 1 órakor kezdte meg az ivászatot egy helyi kocsmában, és az év utolsó napján, este 9 tájt hörpintette le a nyolcvanegyedik korsó italt – így feltehetőleg ennek is köszönhetően már éjfél előtt álomra szenderült.

Az ír férfi kedvenc itala a Guinness, és három nap alatt körülbelül 400 euróval (körülbelül 150 ezer forint) járult hozzá a márka sikeréhez – igaz, ez szinte elenyésző összeg ahhoz a nagyjából 10 millió forinthoz képest, amit egy brit pár vert el, hogy Nagy-Britannia összes pubjában megigyanak egy korsó sört.

A posztja alatt többen jelezték a 33 éves férfinek, hogy egy „hülye”, és komoly egészségügyi kockázatnak tette ki magát, de Bryan úgy véli, ez nem volt veszélyes, hiszen csak egyszeri alkalomról volt szó (ahol az egyszeri azt jelenti, hogy ezzel egy korábbi, 78 korsós rekordját döntötte meg). Azt is hozzátette, hogy az akció után még csak másnaposságot sem érzett, valamint barátai már elé is álltak a következő kihívással, miszerint 100 korsó sört kellene elfogyasztania, de ő ezt visszadobta, mondván, ezt még szerinte is lehetetlen lenne teljesíteni.

Bár senkinek sem ajánljuk Bryan példájának követését, ha valaki ennél csekélyebb mennyiség elfogyasztása után mégis másnaposnak érezné magát, akkor az a rossz hírünk, hogy tévhit, miszerint kiizzadjuk a másnaposságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik