Szórakozás

Vadon Jani nélkül indult a Balázsék: egy lehetséges új rádiósról is beszéltek Sebestyénék

rtl
rtl
Nem elképzelhetetlen, hogy női hang kerül Rákóczi és Sebestyén mellé.

Hétfőn Vadon Jani nélkül indult el a Balázsék című rádióműsor, ahonnan 15 év után távozott a rádiós. Így már csak Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri voltak mikrofon mögött. Sok találgatás volt azzal kapcsolatban, hogy Vadon vajon egy poén kedvéért visszatér-e hétfőn a műsorba, ám ez nem így lett. És Nagy Alekosz sem ült be új arcként a műsorba, holott korábban behívták Vadon távozása után.

Sebestyén érintette a témát, hogy lesz-e új szereplője a Balázséknak:

Egyelőre egy csomó mindenkit meg fogunk hallgatni, be fogunk hívni, semmi sincs előre eldöntve, talán csak az, hogy Alekosz nem. Mindenki fellélegezhet. De ezt egy ilyen flow-ban szeretnénk, lazán, csajokban is gondolkodunk, meghallgatjuk, megnézzük. Ha valakivel jól érezzük magunkat, úgy érezzük, beleillik vagy már itt van egy ideje, és őt szeretnénk, akkor lehet, ő lesz… szóval nincs kőbevésett megújítási szándékunk, hogy na, akkor mi görcsösen beültetünk ide valakit, hogy pótolja Janit. Nem is lehet, nem is akarjuk, nyilván az, úgy, abban a formában olyan volt, most új fejezet indul.

Újra kiemelte, nem pótolni akarják Vadont, azt viszont el tudja képzelni, hogy női hang kerüljön a műsorba.

Nem Jani pótlása a cél, hanem találjunk valakit, aki új színt hoz be, lehet, hogy egy női hang, aki kellemes, kedves és kicsit más megvilágításba helyezi a két öreg, idős, beteg boomernek a dolgokat.

Sebestyén hozzátette, ez mind a hallgatók beavatásával történik majd, sőt még szavazhatnak is arról, „ki hogy tetszett”.

Vadon reakciója sem váratott sokat magára:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik