Élet-Stílus

Vadon Jani: Szeretnék olyan dolgokkal foglalkozni, amik nem a pénzről, nem az ismertségről szólnak

Rizmajer Antal, Sárosi Zoltán / RTL
Rizmajer Antal, Sárosi Zoltán / RTL
Azt mondja, részéről vége van a rádiózásnak.

Hétfő délelőtt a 24.hu is megírta, hogy Vadon Jani januártól távozik a Balázsék című rádióműsorból. A bejelentéssel kapcsolatban a műsorvezető azt mondta, meglehet, hogy jövőre új taggal egészül majd ki Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri csapata, háláját fejezte ki továbbá mindazok felé, akik eddig vele tartottak.

Vadon a Balázsék mai adásában a jövőbeli terveiről is megosztott néhány gondolatot. Kijelentette, hogy részéről a rádiózásnak vége, helyette olyan dolgokkal szeretne foglalkozni, amelyekre az elmúlt években nem jutott elegendő ideje – szúrta ki az rtl.hu.

Azt szeretném, hogy az elkövetkező időszakban az életemben olyan dolgokkal foglalkozzak, amik nem a pénzről, nem az ismertségről szólnak, hanem arról, hogy feltöltsem magam olyan élményekkel, impulzusokkal a családommal, barátaimmal együtt, amik nagyon sokat jelentenek a számomra, és eddig nem volt rájuk elég időm, energiám

– fogalmazott a műsorvezető, aki arról is beszélt, hogy bár a mögötte álló 15 év alatt számos szép emléket szerzett, gyakran érezte úgy, hogy „egy kicsit körön kívül” maradt, és a legnehezebb pillanataiban két-három ember kivételével senkitől nem kapott érzelmi támogatást a szakmából.

Ami a Sebestyénnel és a Rákóczival való viszonyát illeti, Vadon hangsúlyozta, hogy nem azért távozik a műsorból, mert megromlott a kapcsolata a kollégáival.

Nyugodtan bárki szentírásnak veheti, hogy semmiféle probléma nincs köztünk. Mi emberileg nagyon jól megvagyunk, ha ezen múlna, még tíz évig is rádióznánk

– jelentette ki.

Kapcsolódó
Vadon Jani: Hálás vagyok azoknak, akik eddig velem tartottak
Másfél évtized után hagyja ott Sebestyént és Rákóczit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik