Szórakozás

Király Linda a DWTS-ról: Fontosnak éreztem, hogy megmutassam a hozzám hasonló alkatú nőknek, hogy mi is lehetünk igazán szexik

TV2
TV2
Az énekesnő azt mondja, sokaktól kapott pozitív visszajelzést a táncos műsor után.

Király Linda tavaly Suti Andrással versenyzett a Dancing with the Starsban. Az énekesnő nemrég a hot! magazinnak mesélt arról, hogy a műsor egyebek közt abban is segített neki, hogy még jobban elfogadja önmagát, rálelt továbbá általa a táncra is, amit nagyon megszeretett.

Úgy érzem, nagyon jó útra léptem. Találtam egy olyan mozgásformát, amit életem végéig szeretnék űzni. Szerintem az, hogy elfogadjuk saját magunkat, egy folyamatos tanulás és fejlődés, de ez az év óriási lépést jelentett. Kőkemény volt 2023, de minden belefektetett munkának meglett a gyümölcse

idézte az énekesnőt a hot! nyomán a Bors.

A Dancing with the Starsszal kapcsolatban Király elárulta, úgy érzi, duplán is célt ért, hiszen nemcsak saját magának bizonyított, de más nőknek is erőt tudott adni.

Nyilván elsősorban magamnak akartam bizonyítani, de fontosnak éreztem azt is, hogy a hozzám hasonló alkatú nőknek megmutassam, hogy mi is lehetünk igazán szexik. Hatalmas öröm az, hogy mindkettő sikerült! Számtalan levelet kaptam, de még az utcán is többször megállítottak már azzal, hogy ez milyen sokat jelentett nekik. Számomra ez igazán megható!

– tette hozzá.

Az énekesnő egyébként a kiesése után elárulta, hogy több adáson át is izomszakadással táncolt a műsorban.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik