Szórakozás

Összejött a Sztárban Sztár leszek!-es Bányai Noémi a Power of Love Imréjével

TV2
TV2
15 év korkülönbség van köztük, de ez nem téma náluk.

Bányai Noémi a Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadában Pápai Joci csapatában volt, az ötödik élő show-ban esett ki a versenyből. Az énekesnő a Ripostnak elárulta, jelenleg alakulóban van a kapcsolata egy másik TV2-s műsor szereplőjével, a Power of Love című reality-ben feltűnt Imrével (aki egyébként nem sokkal előtte az RTL-es Celebrandiban Schumacher Vandának udvarolt).

Imivel már egy ideje ismerjük egymást, de a Sztárban Sztár leszek! döntője után együtt buliztunk, utána kezdtünk el többet beszélgetni. Nyilván nem csak barátok vagyunk, ez annál több. Nyitottak vagyunk nagyon, sőt meg akarjuk egymást ismerni sokkal jobban, akár felépíteni egy jó kapcsolatot

– kezdte a lapnak Bányai. Hozzátette: nagyon rövid idő alatt fontos lett neki a férfi, és azt érzi, együtt jó irányba haladhatnak, de nem akarja elsietni a dolgot.

„Köztünk én vagyok az, aki inkább próbál egy kicsit ésszel gondolkozni, mintsem hogy hirtelen belevágjunk valami nagyon komolyba. Ugye azért történtek vele durva dolgok a reality műsorban, amiben szerepelt, és azért érzem rajta, hogy neki kell még egy kis idő, hogy jobban megnyíljon, de nyitott kártyákkal állunk egymáshoz és kimondunk mindent” – mondta az énekesnő.

15 év korkülönbség van köztünk, ami egyáltalán nem téma nálunk, mert én is elég éretten gondolkozom, neki pedig van egy örök gyerek énje. Persze van egy nagyon férfias oldala is, egy igazi úriember, így minden megtalálható benne, ami számomra fontos. Ő az a típusú férfi, akire vágyom

– jegyezte meg a TV2 felfedezettje, aki úgy érzi: a 38 éves Imrében megtalálta a számára tökéletes férfit.

Nemrég vállalta fel egyébként két másik TV2-s is a kapcsolatát: Tóth Katica, a Dancing with the Stars profi táncosa és Tasi Dávid, aki Bányaival egyetemben szintén a tavalyi Sztárban Sztár leszek! versenyzője volt.

Kapcsolódó
Egymásba szeretett a Dancing with the Stars táncosnője és a Sztárban Sztár leszek! versenyzője
Tóth Katica és Tasi Dávid a TV2 stúdiójában találkoztak először.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik