Élet-Stílus

Power of Love: az egyik szereplő nemrég még Schumacher Vandának csapta a szelet a Celebrandiban

SuperTV2
SuperTV2
A férfi más néven mutatkozott be a két műsorban.

Múlt hét elején startolt a SuperTV2 vadonatúj valóságshow-ja, a Power of Love. Az első részben szokás szerint megismerhettük a szereplőket, köztük az „alfahím” jelzővel illetett Khalid-Bethlen Imrét, aki a műsorban elmondta magáról: félig magyar, félig szíriai származású, vegyes családban nőtt fel, több országban élt, több nyelvet beszél. Élelmiszerrel, főként fokhagymával kereskedik. A koráról eleinte sejtelmesen nyilatkozott, később elárulta, hogy 38 éves.

Imrének nem ez az első szereplése társkereső realityben, ugyanis nem is olyan rég még az RTL-es Celebrandiban láthatták a tévénézők, igaz, ott Ibrahimként mutatkozott be, szúrta ki az Index. Ott Schumacher Vandának udvarolt, az első randijukon már perui utat terveztek közösen, majd búcsúzóul a férfi puszinak induló majdnem csókot adott a műsorvezetőnek, aki erre annyit mondott: „Ez milyen kis béna volt”.

Schumacher végül nem őt, hanem Abát választotta (akivel azóta amúgy szintén véget ért a kapcsolatuk), Ibrahim pedig most Imre néven a konkurens csatornán keresi párját. A Power of Love-ban a 23 éves Cintia a kiszemeltje.

Kapcsolódó
Celebrandi: Schumacher Vanda az első randin perui utazást tervezett randipartnerével
Ismerkedés közben felmerült, hogy napokon belül repülőre ülnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik