Szórakozás

Farm VIP: Vajda Johnny szerint más játékosok jobban megérdemelték volna a győzelmet Szabó Simonnál

tv2
tv2
A győztes aligha ért egyet ezzel.

Szabó Simon győzelmével ért véget a két ünnep közt a Farm VIP negyedik évada: a színész a döntőben Laky Zsuzsival csapott össze a 14 millió forintos fődíjért, és a feladatokat nagyobb sikerrel teljesítette, mint a korábbi modell. Szabó később azt is elmondta, mihez kezd a nyereménnyel járó összeggel.

Most a story.hu szemlézte Lakatos Levente podcastműsorát (az író is szerepelt a celebes műsorban), aminek Laky, valamint Vajda Johnny, a Farm VIP bronzérmése volt a vendége. Vajda meglátása az volt a fináléval kapcsolatban, hogy más játékos jobban megérdemelte volna a győzelmet a színésznél.

Simon a verseny felétől haza akart menni. Ez lehet, hülyén hangzik, de szerintem más játékos jobban megérdemelte volna győzelmet. Olyanok, akik a feladatokba és a házimunkába sokkal többet beleadtak. Legyen az a Lacika (Sánta Laci – a szerk.), Laky Zsuzsi, vagy Ripli Zsuzsi, vagy te

– nézett Lakatosra a testépítő-influenszer.

Laky Zsuzsi elárult némi kulisszatitkot is a döntőről:

Aznap reggel Siminek is és nekem is gyomorrontásunk volt. Ezek után elindultunk délután kettő körül, és este tíz körül értünk be. Hosszú és kimerítő volt. Jó feladatok voltak, de valahogy nem volt bennem, hogy minden áron nyerjek. Én ezzel a játékkal csak nyertem, olyan büszkén mentem haza, mintha én nyertem volna meg az egészet. Bebizonyítottam, hogy alkalmas vagyok egy csomó mindenre, erős és stabil vagyok. Nem sírtam, nem törtem meg, olyan voltam, mint az életben, egy kőkemény anyatigris.

Kapcsolódó
Farm VIP: Szabó Simon elmondta, mihez kezd a 14 millió forintos fődíjjal
Korábban is megkeresték már a műsor készítői, de akkor a derékproblémái miatt nem vállalta a versenyt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik