Szórakozás

Farm VIP: Szabó Simon elmondta, mihez kezd a 14 millió forintos fődíjjal

TV2
TV2
Korábban is megkeresték már a műsor készítői, de akkor a derékproblémái miatt nem vállalta a versenyt.

A Farm VIP péntek esti fináléjában Szabó Simon futott be elsőként a célba. Hogy milyen érzések voltak benne a győzelme után, arról most a Blikknek mesélt.

Mint mondta, a verseny alatt végig küzdött a rossz derekával. Bár rendszeresen gyógytornázik, a farmon a napok végére már nagyon elfáradt, és nem voltak adottak a megfelelő eszközök sem, amikkel elvégezhette volna a gyakorlatait.

Ennek pedig éreztem is következményeit. Végig küszködtem a derekammal, és fájdalomcsillapítók nélkül csináltam végig a műsort. Legfeljebb Kótai Misi vagy Rippel Feri rángatott meg néha

– mondta a lapnak a színész, aki azt is elárulta, hogy félreteszi a 14 millió forintos fődíját.

Szabadúszó színészként mindig kérdéses, hogy pár hónap múlva mennyi munkám lesz. Voltak már emiatt problémáim, de Isten és a sors keze mindig megsegített. Kétgyermekes édesapaként viszont jól jön, ha ilyen helyzetekben van mihez nyúlnom. 16 éves koromtól kezdve a színészkedés mellett mindig volt »B« tervem. Nekem nem büdös a munka, soha nem voltam az a típus, aki ilyen helyzetben otthon ül és kesereg. Voltam korábban kidobó, fesztiválokon színpadmester vagy produkciók rendezője. Jelenleg egy régi barátommal közösen filmgyártó cégünk van, és egy vendégházat is üzemeltetünk a Mátrában. Muszáj több lábon állni!

Ami a teljesítményét illeti, Simon úgy fogalmazott, szerinte voltak nála sokkal ügyesebb és jobb fizikumú versenyzők, valahogy mégis mindig sikerült az elsők között végeznie.

Kishitű pasi vagyok, de most több önbizalmam lett. Egészen a döntőig nem gondoltam volna, hogy nyerhetek, ott viszont már az volt előttem, hogy nincs más opció

– tette hozzá.

A verseny fődíjának összege egyébként 15 millió forintról indult, Balogh Edina viszont egy feladat végén egymilliót nyert, amit úgy döntött, megtart, így az összeg levonódott a kezdőtőkéből.

Kapcsolódó
Győztest avattak a Farm VIP-ben
Véget ért a műsor negyedik évada.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik