Szórakozás

Újévi szokásairól és legizgalmasabb kalandjáról mesélt a „világ legszexibb nagymamája”

Oleg Elkov / Getty Images
Oleg Elkov / Getty Images
Ünnepi rituáléiról, valamint legizgalmasabb kalandjáról is mesélt az 53 éves Andrea Sunshine, akit a legtöbben a világ legszexibb nagymamájaként ismernek.

A brazil származású, Londonban élő Andrea Sunshine-nak két szenvedélye van: a fitnesz és a szex. Az 53 éves influencer 18 évvel ezelőtt, a válása után engedte szabadon szexuális energiáit és azóta több mint nyolcszáz emberrel bújt ágyba. Azt mondja, 2024-ben is arra fog törekedni, hogy tovább növelje ezt a számot – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Sunshine azt mondja, régi szokása, hogy megöleli az első férfit, akit újév napján lát, ez szerencsét hoz neki. A jobb cipőjébe pénzt tesz, és színes lufikat pukkant ki: minden szín egy-egy kívánságot jelent.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee)

Szilveszter éjjelén mindig piros bugyit és fehér ruhát vesz föl, így bizonyos távolságból látszik a ruha alatt a bugyija, amiért megszólják néha, de ő ezzel nem törődik, mert úgy gondolja, ez a rituálé segít neki abban, hogy a következő évben is kívánatos maradjon.

A szexvezérelt nagyi az ünnepek alatt is inkább eszik vágykeltő fogásokat a hagyományos ételek helyett, pulyka helyett például osztrigát.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee)

Andrea Sunshine azt mondja, annyi felejthetetlen kalandban volt része, hogy nehéz dolga van, ha csak egyet kellene kiemelnie közülük, de az egyik legizgalmasabb emléke egy lánybuliban kezdődött. A társaság együtt vacsorázott, majd táncolni mentek és közben annyit beszélgettek a szexről, hogy közben mindenki alaposan beindult. Andrea egy ikerpárral ment haza, majd a lányok egyike felhívta a pasiját, hogy csatlakozzon hozzájuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik