Élet-Stílus

Válása óta 720 emberrel feküdt le a brazil nagymama

Az 53 éves nőt már kitiltották a randiappokról, mert állítása szerint túl szexi.

Korábban mi is írtunk arról a brazil származású nagymamáról, aki szívesen hangoztatja nagy nyilvánosság előtt is, milyen előkelő helyet tölt be életében a szex – legutóbb akkor, mikor pózokat ajánlott, ha valaki edzőterem helyett a hálószobájában szeretne testmozgást végezni.

Andrea Sunshine most azzal rukkolt elő, hogy még Puskás Petit is lekörözte a strigulahúzásban – igaz, ő nem ismeri ilyen mélyrehatóan a magyar celeb szexuális életét, mi viszont még egy ideig emlékezni fogunk rá.

Az 53 éves nő a Daily Starnak mesélt korábbi élményeiről, ahol bevallotta, hogy eddig nagyjából 800 szexuális partnere volt, melyekből körülbelül 720 a tizennyolc évvel ezelőtt bekövetkezett válása óta (történeteinek részletes leírása már egy másik műfajba esne, így ettől eltekintenénk, de akit ez a része érdekel, átkattinthat az eredeti cikkre).

A több mint félmillió követővel bíró Instagram-modell arról is mesélt, hogy akár könyvet is írhatna kedvenc élményeiről, és a szexet tartja az üzemanyagának. Az Angliában élő nő megjegyezte, hogy mióta kitiltották őt a társkereső applikációkról (állítása szerint azért, mert túl szexi), nehezebb új szerelmekre bukkannia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee)

Nincs egy fix szám, amihez mindenkinek tartania kellene magát, de az biztos, hogy Andrea Sunshine messze elrugaszkodott az átlagtól. Tavaly egy olyan nőről írtunk, aki 700 partner után döntött úgy, hogy valamit kezdenie kell a szexfüggőségével, és azóta coachként próbál a hasonló problémával küzdőknek segíteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik