Szórakozás

A világ legdögösebb nagyija megmutatja, mely szexpózokkal lehet a legtöbbet fogyni

Az 53 éves Andréa Sunshine-t sokan tartják a világ legszexibb nagymamájának és nem is ok nélkül. A fitneszmániás modellnek még az ágyban is az edzésen jár az esze.

Nem kell feltétlenül edzőterembe menni ahhoz, hogy az ember alaposan megdolgoztassa a testét – vallja Andréa Sunshine.

Az Angliában élő brazil modell szerint a jó szex is felér egy jó edzéssel, főleg, ha az ember a megfelelő pózokban csinálja – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Sunshine egy Instagrambejegyzésben osztotta meg, melyek azok a szexpózok, melyekkel a legtöbb kalóriát lehet elégetni. Az 53 éves nagymama három szexpózt ajánl:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee) által megosztott bejegyzés


Az első a „talicskázás”, mely egy hagyományos kutyapózzal indul, de partner aztán felemeli a nő lábait, aki így „plank” pozícióba kerül, vagyis a karjaival tarja meg a testsúlyát.

A második az „álló lovas”, mely során a férfi hanyatt fekszik a nő van felül, de nem térdepel, hanem guggol és a láb-, illetve a farizmait használva mozog.

A harmadik a „híd”, mely során a nő fekszik hanyatt, majd a térdeit felhúzva, lábujjhegyről megemeli a csípőjét.

Andrea Sunshine hozzáteszi: a jó szex az egészséges élet elengedhetetlen része, a rendszeres orgazmus pedig nem csak a fizikai, de a mentális egészség megőrzésében is kulcsszerepet játszik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik