Élet-Stílus

Farm VIP: Balogh Edina egymilliót nyert, eldönthette, hogy hazaviszi vagy a csapatra költi

TV2
TV2
Az ájulás közelében járt a döntéshozatal pillanatában.

A Farm VIP szerda esti adásában Balogh Edina nyerte meg a termelést segítő játékot, melynek végén Demcsák Zsuzsa közölte vele, hogy ő dönthet arról, mihez kezd az ezzel járó egymillió forintos pénzösszeggel: hazaviszi (egyúttal levonódik a főnyeremény összegéből), vagy a csapatra költi és egy új kemencét vesz belőle.

Annyira gyorsan ver a szívem, hogy mindjárt elájulok. Lehet, hogy rosszul leszek. Az az igazság, hogy van két csodálatos gyerekem otthon, és minden gondolatom, minden porcikám azt mondja, hogy vigyem haza

– mondta a színésznő, akit korábbi csapattársai is biztattak, hogy vigye haza az összeget, a kemence nélkül is meglesznek.

Ahogy ott álltam és végignéztem ezen a »csapaton«, akiket amúgy alig bírok megszokni a házban… van három ember, aki számomra teljesen idegen például. Nem volt erős ez a csapatfeeling bennem. Sok szempontból megviselt, hogy ilyen körülmények között jutottam hozzá ehhez az összeghez, meg az is, hogy teljesen egyértelmű bennem, hogy nem gondolkozom csapatban

fogalmazott utólag a kameráknak Balogh.

Miután a színésznő döntést hozott, Demcsák Zsuzsa hangsúlyozta, hogy ezzel a főnyeremény összege 14 millió forintra csökkent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik