Szórakozás

Tóth Vera, G.w.M, Palvin Barbi – magyar celebek eljegyzései és esküvői 2023-ban

24.hu
24.hu
Bár 2023-ban sok olyan pár szakított, akikről nem gondoltuk volna, szép számmal érkeztek eljegyzésről, majd esküvőkről szóló hírek is a magyar celebvilágból.

Januárban írtuk meg, hogy Dobos Evelin összejött Kovács Dániel Richárddal, az RTL főrendezőjével, aki Nádai Anikó exe és első kisfiának édesapja. Február végén házasodott össze Kulcsár Edina és G.w.M. A rapper elmondása szerint sose gondolt arra, hogy „valaha bekösse a fejét.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

Miskovits Marci és Nicuta Nicoleta, az X-Faktorban megismert Synergy lánycsapat tagja is egy párt alkotnak. Ezt nőnapkor tudatták egy közös fotóval.

Nyáron is rengeteg celebesküvőt tartottak

Vastag Csaba és Domján Evelin júniusban mondták ki a boldogító igent. Az énekesnek nem volt legénybúcsúja, menyasszonya lánybúcsújára viszont elment, hiszen addig sosem aludtak külön kapcsolatuk alatt, és azon az estén sem akartak. Nagy László és Sónyák Szilvia is összeházasodtak. A korábbi magyar válogatott, Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó még tavaly jegyezte el a szerkesztőként és fitneszedzőként dolgozó párját, aki nadrágkosztümöt viselt az esküvőn.

Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya is elkelt: Toszkánában vette feleségül párját, a színésznő-modell Krista Tchernevát.

Júliusban Palvin Barbara és Dylan Sprouse is egybekeltek, ráadásul Magyarországon, Albertirsán. A lagzit utána a modell családjának ceglédberceli birtokán tartották. Nem sokkal később az esküvői videójukat is közzétették.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vogue Weddings (@vogueweddings) által megosztott bejegyzés

Szintén nyáron kelt el Agárdi Szilvia. Elmondása szerint, bár sosem láthatta férjét, Gerit, mégis boldogan hozzáment úgy, hogy csak a belső értékeit nézte. Tóth Vera és párja, Pauli Zoltán titokban házasodtak össze Szentendrén. Az esküvő nagyjából egy időre tehető az énekesnő húga, Tóth Gabi és annak párja, Krausz Gábor válásával, de úgy nyilatkozott, hogy a családban történtek ellenére ők boldogok. Tóth Vera azóta videót is posztolt a nagy napjukról.

Szabó Ádám és menyasszonya szintén összeházasodtak. Az énekes tavaly decemberben, alig néhány hónapnyi együttjárás után jegyezte el kedvesét, Jennifert. Jövőre már a családalapításba is szeretnének belevágni.

Téli esküvőt tartott Zdroba Patrik és felesége, Bádoki Bettina. Régóta tervezték az egybekelést. Egyelőre csak a polgári szertartásról posztoltak, a lagzi még várat magára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zdroba-Bádoki Bettina (@bettinabadoki) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik