Szórakozás

Összeházasodott Vastag Csaba és párja, Domján Evelin

story
story
Az énekesnek nem volt legénybúcsúja, menyasszonya lánybúcsújára viszont elment.

A Story magazin számolt be róla, hogy összeházasodott Vastag Csaba és Domján Evelin. Száz fő volt hivatalos a lagzira, ám a vendégsereg létszámának meghatározásán túl az énekest másfajta gondok gyötörték. Először az hitte, nem fog neki tetszeni menyasszonya ruhája.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy én titkon hetekig azon rágtam magam, mit visel majd Evelin. Merthogy egyszer a kezembe akadt a telefonja, és véletlenül megláttam egy képet az egyik ruhapróbáról, ahol egy olyan darab volt rajta, ami más volt, mint amilyet elképzeltem. Végül nem kicsit könnyebbültem meg, hogy nem azt választotta. Ma már tudom, csak egy volt a sok közül, amibe kíváncsiságból bújt bele.

Az újdonsült feleség elárulta a lapnak, hogy szerény lánybúcsúja volt, ahová egy idő után Vastag is megérkezett – neki egyébként nem volt legénybúcsúja, állítása szerint „az egész élete egy legénybúcsú volt eddig, a lerészegedés most nem volt opció”.

Mióta együtt élünk, azóta nem aludtunk külön, és aznap sem szerettünk volna. Balatonakarattyán voltunk három barátnőmmel, és természetesen egyikük sem bánta, hogy Csaba odajött. Ez a lánybúcsú különben sem arról szólt, hogy kirúgjunk a hámból.

story

Ajánlott videó

Olvasói sztorik