Szórakozás

„Nem féltem a támadásoktól, kemény csaj vagyok” – Wolf Kati smink nélkül forgatott új klipjéhez

TV2
TV2
Azt mondja, mivel karakteres arca van, amúgy is szokott kapni megjegyzéseket.

A minap jelent meg Wolf Kati új, Végtelen tánc című dalának klipje, melynek felében az énekesnő lemossa a sminkjét, és a természetes arcával énekel tovább a kamerák előtt.

Az egykori x-faktoros ma a Mokka vendégeként mesélt arról, hogyan élte meg a klip forgatását. Mint mondta, nem agyalt sokat azon, bevállalja-e a sminkmentes felvételeket, ugyanis nem áll távol tőle az, hogy visszafogott sminkben, vagy éppen teljesen natúr arccal készült tartalmakat osszon meg követőivel a közösségi felületein.

Azt gondolom, aki porondon van, vagy előadó, annak kicsit dolga is az, hogy a fiataloknak mutasson egy olyan képet, ami nemcsak ez a kifilterezett világ, hanem a való élet

– fogalmazott az énekesnő, aki a műsorvezetők érdeklődésére elárulta, nem izgult amiatt, hogy talán negatív kommentek kereszttüzében találja majd magát a klip megjelenése után.

Igazából nem féltem a támadásoktól, mert egyrészt vitaindító, szerintem, másrészt pedig elég kemény csaj vagyok, hogy visszapattintsam a dolgokat. Ráadásul sosem voltam egy szépségkirálynő, tehát nyilván én énekesként futottam be, nem az volt, hogy mindig, mindenhol gyönyörű kell legyek. Meg amúgy elég karakteres arcom van, és erre szoktam is kapni így is megjegyzéseket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Wolf Kati (@wolfkatiofficial) által megosztott bejegyzés

Az ősszel egyébként Pamela Andersont is gyakran láthattuk smink nélkül, aminek okáról ő maga is beszélt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik