Élet-Stílus

Pamela Anderson elárulta, miért döntött úgy, hogy sminkmentesen tolja végig a párizsi divathetet

Marc Piasecki / WireImage / Getty Images
Marc Piasecki / WireImage / Getty Images
Azt mondja, eljött az ideje egy kis lázadásnak.

A francia Vogue stábja párizsi hotelszobájában látogatta meg Pamela Andersont, hogy lefilmezzék, hogyan készülődik el a francia fővárosban jelenleg zajló divathét egyik bemutatójára. Az 56 éves színésznő az utóbbi időben szinte teljesen felhagyott a sminkeléssel, a videóban pedig elárulta, miért döntött így.

Nem úgy jöttem el a divathétre, hogy egyáltalán nem fogok sminkelni, csak arra gondoltam, nem akarok versengeni ezekkel a gyönyörű ruhákkal, amiket viselek. Nem akarok én lenni a legszebb lány lenni a teremben, csak szabadnak szeretném érezni magam. Egy kísérletként indult. Arra gondoltam, nem fogok sminkelni a párizsi divathéten, ami nyilvánvalóan őrültség.

Anderson csak hidratáló krémet és saját készítésű rózsaolaját kent az arcára, egy kis szempillaspirált tett fel, és kész is volt. A hajával sem bíbelődött sokat, csak hagyta a levegőn megszáradni. A színésznő egyedül, stylist és szépségcsapat segítsége nélkül készült, és még új ruhákat sem szerzett be a párizsi divathétre, hanem saját gardróbjából vett elő vintage darabokat.

Szívesebben sétálgatok párizsi parkokban, hazajövök, szundítok egyet, és felébredek 15 perccel azelőtt, hogy el kell indulnom valahova. Így sokkal könnyebb, és jobban ki tudom élvezni Párizst. Sokan, akik itt vannak a divathéten, 2-3 órán keresztül egy sminkszékben ülnek, és egy csapat ember veszi körül őket. Örülök, hogy én egyszerűbb módon élhetem át Párizst. A másik módszert is próbáltam, jó móka volt, de jobban szeretek egyedül barangolni

– mondta el a színésznő, akiben néha felmerülnek kételyek a döntésivel kapcsolatban, de aztán mindig rájön: nem érdemes azon aggódnia, mit gondol róla a többi ember.

Eljött az ideje egy kis lázadásnak. Én csak magam adom, miközben ezekben a nagyszerű ruhákban rohangálok Párizsban. Nagyon szerencsésnek érzem magam, és sosem voltam boldogabb a saját bőrömben. Nem a ruha számít, hanem aki viseli. Szerintem a szépség belülről fakad. Tudom, hogy ez klisés, de szeretem a közhelyeket. Annyira giccses tudok lenni!

A videót teljes egészében itt lehet megnézni.

Kapcsolódó
Jamie Lee Curtist lenyűgözte Pamela Anderson bátorsága, aki nemrég sminktelenül tűnt fel a divathéten
A színésznő szerint hivatalosan is kezdetét vette a természetes szépség forradalma.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik