Szórakozás

Istenes Bence elárulta, a végkimenetel ismeretében újra elvállalná-e a Sztárboxot

Balogh László / RTL
Balogh László / RTL
Az Istenest évadzáró epizódjában fejtette ki, hogyan élete meg a műsorral kapcsolatos történéseket, illetve a Rácz Jenő elleni meccset.

November vége és december eleje között egy héten át szinte másról sem szóltak a bulvárhírek, mint Istenes Bence és Rácz Jenő balhéjáról.

A történet nem sokkal a Sztárbox elődöntője előtt kezdődött, amikor is a műsorvezető megosztott a közösségi oldalán egy montázst a követőitől kapott üzenetekből, melyeknek írói a séf elleni meccsére hergelték őt. Ezek között helyet kapott egy Rácz Jenőről szóló rasszista sor, illetve más gyűlöletkeltő megjegyzések is. Istenes a szóban forgó kollázst törölte az oldaláról, és az említett üzeneteket lecserélve töltötte fel ismét. Az eredeti poszttal viszont Rácz Jenő is találkozott, aki azt üzente ellenfelének, csalódott benne.

Az üzengetés itt nem állt meg: a műsorvezető elnézést kért a séftől, de hozzátette, hogy szerinte „nem kellene túlfújni a dolgot”.

Kettejük nézeteltérése a ringben folytatódott. A meccset Rácz Jenő nyerte meg pontozással, akinek a műsorvezető nem akart gratulálni, mondván, a séf ordenáré módon beszélt vele a szorítóban – később pedig kifejtette, hogy a bírók döntésével sem elégedett.

Rácz Jenővel végül december elején ültek le megbeszélni a nézeteltéréseiket, a találkozón közös fotót is készítettek a béke jegyében.

Istenes Bence most az Istenest évadzáró epizódjában beszélt arról, hogyan élte meg a műsor körüli történéseket. Mint mondta, amikor a verseny után kezdtek csillapodni az indulatai, belátta, hogy rossz döntést hozott, és egyúttal azon is gondolkodni kezdett, miért történt meg mindaz, ami.

A témával kapcsolatban Járai Máté kifejtette, hogy szerinte a műsorvezetőnek a forrófejűségén kell még dolgoznia, amivel utóbbi egyet is értett.

Fluor Tomi úgy fogalmazott, meglátásai szerint olyan volt, mintha Istenest a személyiségének egyik leggyengébb pontján fogták volna meg, és rángattak ki volna belőle valamit, amivel ő sem számolt feltétlenül, hogy ennyire erősen benne van.

A rapper gondolatmenetét hallva a műsorvezető elárulta, hogy nagyon kemény hónapok álltak mögötte, mielőtt összecsapott volna Rácz Jenővel. Év elejétől kezdve odafigyelt az étrendjére, edzésekre, forgatásokra járt, miközben vidékre költöztek a családjával egy felújítás alatt álló házba, a gyerekei új óvodába és iskolába kerültek, és a folyamatos ingázás is megterhelte a napjait. Mint mondta, az említett meccset megelőző hetekben már a teste is ellenkezett, fájtak az izmai, nehezére esett szedni a vitaminjait, egy ponton pedig már az edzője felé is jelezte, hogy muszáj pihennie, annyira kimerült mind fizikálisan, mind mentálisan.

Éreztem az energiákat. Mentem be a ringbe, és azt éreztem, hogy figyelj, én lehet, hogy jobb vagyok, nem tudom, kiderül, sportszempontból. De én ezt a meccset itt nem tudom megnyerni. Mikor érzed az energiákon, hogy elnyomnak. Éreztem, hogy hú, itt nem jó lenni. Egyszerűen rossz volt bemenni. Lelkiismeret-furdalásom volt, tudtam, hogy mennyien most mit gondolnak, és hogy nem is igaz, amit gondolnak. Az igazat úgy értem, hogy én tudom, mi van bennem, a lelkemben, és hogy én nem akartam rosszat

– fogalmazott a meccsel kapcsolatban.

Amikor Marics Peti arról kérdezte, a végkimenetel tudatában újra nekivágna-e a Sztárboxnak, a következőket felelte:

Olyan mélységei voltak az egész évnek. Amiket ott megéltem, amiatt egyébként tényleg igen. Hogy magamhoz egyszerűen közelebb tudtam kerülni. Jobban megértettem magam, amint elindultam ezen az önismereti úton öt évvel ezelőtt, mikor volt két idegösszeroppanásom, és elindultam saját magam felé, El Caminóra mentem, családállítás és minden. Ehhez ez az egy év nagyon sokat hozzátett, hogy visszataláljak magamhoz, és az az ember legyek, aki nagyon régóta lenni akartam. Úgyhogy igen. A kérdésre a válasz az, hogy igen, így is elvállalnám.

Járai Máté egyébként a téma kapcsán elárulta, hogy ő például irigykedve nézte, amikor Istenes Bence botrányaival voltak tele a címlapok.

A teljes adást ide kattintva lehet visszanézni.

Kapcsolódó
Járai Máté: Mit tudnék csinálni, hogy címlapra kerüljek? Öljem meg a szomszédom?
A színész az IstenEst évzárójában beszélt arról, hogy kicsit féltékeny szokott lenni, amikor mások botrányairól olvas.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik