Szórakozás

Istenes Bence: Jenővel átbeszéltük, hol csúsztak el a dolgok, bocsánatot kértünk egymástól

rtl
rtl
Közös képet is készítettek.

Instagram-oldalán számolt be arról Istenes Bence, hogy rendezték egy hete húzódó konfliktusukat Rácz Jenővel. Mint ismeretes, a Sztárbox előtt és után is volt nézeteltérésük.

Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit esetlegesen bármivel megbántottam az elmúlt hónapokban! Szórakoztatni szerettem volna és minél népszerűbbé tenni ezt a sportot újra hazánkban, de olyan szinten szenvedélyemmé vált a boksz és bestenkelt, hogy hoztam rossz döntéseket. Most, hogy eltelt pár nap a meccs óta és tiszta fejjel, kívülről látom magam, tudom, hogy nekem is nagy felelősségem van abban, hogy idáig jutott ez a sztori és ezt őszintén sajnálom.

Mint írja, a séffel rendeztek minden sérelmet.

Hála istennek, Jenő is úgy gondolta, hogy ezt személyesen kell megbeszélnünk, mert ennek a felhajtásnak már semmi köze a bokszhoz, pedig mindketten tiszteljük ezt a sportot. Átbeszéltük, hol csúsztak el a dolgok, bocsánatot kértünk egymástól, részünkről ez a téma le van zárva! Remélem, lesz még alkalom egy visszavágóra, ami tényleg csak a bokszról szól. Legyen ez példa mindenkinek, hogy a legnagyobb vitákból is van kiút, mindent meg lehet beszélni! Liebe, Love, Peace!

Közös szelfit is lőttek:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik