Szórakozás

„Sütne-főzne ő, ha hagynám…” – így telik a karácsony Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc otthonában

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
Az ünnepi időszakukról mesélt a műsorvezető.

Várkonyi Andreáék nemrég még Bryan Adamsre buliztak a Mészáros Csoport karácsonyi buliján a Neoton Família és a Hooligans mellett a felcsúti Puskás Akadémia Sport- és Rendezvényközpontjában, most pedig a Blikknek nyilatkozott arról a műsorvezető, hogyan telnek náluk az ünnepek.

Pont ugyanazt csinálom, mint bármelyik háziasszony, amikor érkezik a karácsony. Fát díszítek a lányommal, vagy éppen bejglit sütök, főzök, az ünnepi menüben is pont ugyanazok találhatóak meg, mint máshol: hal, kacsa, pulyka.

„Sütne-főzne ő, ha hagynám…” – fogalmazott arról, Mészáros Lőrincnek mennyire van beleszólása abba, mi történik a konyhában ilyenkor.

Szerintem minden háziasszony egyetért azzal, hogy a birodalmába nem szívesen enged be senkit, ezzel én is így vagyok, ott én vagyok a főnök.

Várkonyi ilyenkor bejglit süt a lányával, a ház díszítéséről pedig így beszélt:

„Mióta Nóri nagyobb és már tudja, hogy nem a Jézuska és az angyalkák hozzák az ajándékokat, valamint a karácsonyfát, több időt is szánhatunk az előkészületekre. Korábban 24-én reggelre vette fel az ünnepi ruháját a fenyő, de most be kell vallanom, már jóval előbb nekiálltunk a díszítésnek és már egy héttel karácsony előtt állt a fa.”

A karácsonyfa így fest náluk:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik