Szórakozás

Egy éve ilyenkor: Videón, ahogy elgázolják az extrafutót kísérő bringást Recsk felé

Ahogy az szokásunk, ezen a héten is elővesszük azokat a cikkeket, amik tavaly ilyenkor a leginkább érdekelték olvasóinkat.

Nincs túl meleg, ebből a szempontból egész furcsa, hogy tavaly ilyenkor, december 18-án tartották a labdarúgó-világbajnokság döntőjét. Végül Argentína nagy nehezen, tizenegyesekkel legyőzte Franciaországot, de lapunknak a 24-szeres válogatott Hrutka János és a korábbi FIFA-játékvezető Bede Ferenc is arról beszélt, a találkozó lengyel játékvezetőjének akadt egy olyan súlyos hibája, ami befolyásolhatta a döntő végeredményét.

Kapcsolódó
Bede Ferenc: A vb-döntő kimenetelét is befolyásoló hiba történt
A korábbi FIFA-játékvezető szerint a lengyel Marciniak nem bíráskodott tökéletesen.

A tavalyi nem volt egy szerencsés éve a Generál és a Piramis együttesekből ismert Révész Sándornak. Márciusban sztrókot kapott, majd bár abból felépült, az is kiderült, nincs már együtt utolsó feleségével, akivel közösen egy tinédzser lányuk van.

Kapcsolódó

A felvezető autó fedélzeti kamerája vette fel, ahogy egy extrémfutót kísérő biciklist elsodor egy szemből érkező, 23 éves sofőr az autójával a 24-es főúton. A baleset következtében a kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Kapcsolódó
Videón, ahogy elgázolják a világcsúcsért küzdő futót kísérő bringást
Súlyosan megsérült a biciklis, felfüggesztették az eljárást.

A Föld kulcsfontosságú védőpajzsában keletkezett repedés egy napszéllel érkező lökéshullámtól 2022. december 19-én. Akár globális katasztrófát is okozhatott volna, de szerencsére nem ez történt.

Kapcsolódó
Titokzatos lökéshullám érte el a Földet
Viszonylag enyhe geomágneses vihar jelentkezhet.

Egy ausztrál nőt azzal keresett meg az egyik szomszédja, hogy fizessen ki neki mintegy 125 ezer forintnak megfelelő dollárt egy 17 éve felhúzott kerítés miatt. Először viccnek gondolta az egészet, de nem volt az.

Kapcsolódó

A tavaly 11, idén már 12 éves Luca hajléktalanoknak segített – erről pedig képgalériát posztoltunk.

Kapcsolódó
„Mindenki lenézi őket, hogy koszosak és büdösek. Aztán odamegy hozzájuk egy 11 éves kislány, és akkor igazán meg szoktak lepődni”
Luca 9 évesen a szüleivel kezdett el önkénteskedni. A Budapest Bike Maffia oldalán találtak rá a Vitamin Kommandóra, amely azóta az életük részévé vált. Immáron két éve hetente kétszer szendvicseket készítenek, amiket aztán szétosztanak a főváros különböző pontjain élő hajléktalanoknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik