Szórakozás

Révész Sándor: A legutolsó feleségemmel már nem vagyunk együtt

Zih Zsolt / MTVA
Zih Zsolt / MTVA
13 éves lányával mindennap beszélnek.

A Generál és a Piramis együttesekből ismert Révész Sándor márciusban szenvedett sztrókot. Az énekes a Best magazinnak adott interjút, melyben egyebek mellett az állapotáról is beszámolt.

Hála Istennek, az elmúlt nyolc hónapban egyetlen egyszer sem estem el, pedig nem számolom, de több százezer, ha nem több millió lépés van már a lábamban. Nagyon nagy türelemjáték egy ilyen betegségből felépülni, nagy fegyelmet és kitartást kíván, de emelt fővel csinálom. Fatalista vagyok, pontosan tudom, ami történt velem, az nem véletlenül történt. Sorszszerű volt. Annyi szép, lendületes és mozgékony év után most ezekkel a kicsit eltespedt izmokkal és inakkal, amik nagyon nehezen – illetve hála Istennek egyre könnyebben – bírhatók szóra, kelek, fekszem, és viselem a sorsom

– árulta el a zenész, hozzátéve: az ellustult jobb kezével még nem tudja pengetni a gitárját, így inkább nem okoz magának csalódást, és elő sem veszi a hangszert.

A Mecsek egyik gyönyörű településen él, mint kiderült, immár egyedül.

A legutolsó feleségemmel már nem vagyunk együtt, nem élünk egy háztartásban, de a közös gyermekünk, Ráhel nagyon komoly kohézió köztünk. Szeretet és békesség van köztünk

– fogalmazott Révész, aki 13 éves lányával való kapcsolatáról elmondta, minden délután beszélnek egymással telefonon, és rendszeresen találkoznak.

Szép, okos, értelmes lány, jól tanul. Soha nem voltam szigorú vele, inkább csak következetes, és igyekeztem őt a példámmal nevelni. (…) Nemcsak apa-lánya viszony van köztünk, hanem jó barátok is vagyunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik