Szórakozás

Farm VIP: Szabyestet szíven ütötte, hogy megtudta, egyik csapat sem akarja őt tagjának

TV2
TV2
Az énekes azt mondta, az egész játék során nem tapasztalt akkora pofára esést, mint amikor Rippel Feri kimondta: a pirosak sem szeretik őt.

Szabyest a piros csapatnál kezdte Farm VIP-s pályafutását, azonban a legelső epizódban őt küldték át a sárgákhoz egy kötelező tagcsere okán. Új csapatában nem igazán jött ki senkivel, Rékasi Károllyal különösen sok konfliktusuk volt, de Lakatos Leventével is összeszólalkoztak. A legutóbbi farmgyűlésen párbajoznia kellett a fiatal énekesnek, de végül Takács Zsuzska esett ki, így Szabyest folytathatta a versenyt.

A tanyasi reality csütörtöki részében Szabyestet újabb csalódás éri. Mikor Gáspár Zsolti megkérdezi a pirosak vezetőjét, Rippel Ferit, hogy mit gondolnak arról, hogy az énekes a sárga csapatot erősíti, az artista nem finomkodott:

Sajnáljuk őket. Ezért is lett az első nap, hogy innen átküldtük Szabolcsot, hogy ott bomlasszon.

Rippel hozzátette, ő már akkor megérezte, hogy az énekes, mint egy ék, próbál belevésődni a csapatba, „de ezt hál’ Istennek meg tudták oldani az elején”.

Lakatos Levente odafordult az énekeshez, és azt mondta neki: „Most már elhiszed, amit mondtam? Most, hogy kimondták ők is?”

Ez engem olyan szinte szíven ütött, hogy bennem ott egy világ dőlt össze. Én ebbe a csapatba akartam visszamenekülni, mert hogy a pirosak engem biztos szeretnek. Az egész játékom során nem tapasztaltam akkora pofára esést, mint amit most kaptam. Azért is pofára estem, mert én nem teljesítettem a sárgáknak, nem akartam, mert nem úgy éreztem, hogy ide tartozok, hanem a pirosakhoz, és akkor kapok egy pofont, hogy »hát, amúgy mi sem akartunk téged, azért küldtünk át«

– mondta el utólag Szabyest.

Kapcsolódó
Farm VIP: Takács Zsuzska esett ki
Sírva búcsúztak tőle a társai.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik