Élet-Stílus

„Folyékonyan hazudozol!” – egymásnak feszült Lakatos Levente és Szabyest

Parázsvita alakult ki a sárgák táborában.

A Farm VIP hétfői részében újabb nézeteltérés bontakozott ki a szereplők között: a hétfői adás egy pontján a sárga csapat tagjai arról beszélgettek, ki segítsen a csiszolásban Lakatos Leventének és Vajda Johhnnynak, amikor pedig Szabyest mellett döntöttek, utóbbi kijelentette, hogy ő az állatokkal foglalkozik, az említett feladatban pedig nem hajlandó részt venni.

Mi az, hogy dehogy csiszolsz? Szabi, ne vicceljél már! Hát van egy feladat

– mondta Lakatos, mire az énekes azt felelte, nem viccel, hiszel korábban is közölte már, hogy nem szeretne csiszolni.

Bár a csapattagok közül többen is próbálták meggyőzni, Szabyest nem volt hajlandó csatlakozni Lakatosékhoz, utóbbival pedig hangosan össze is szólalkoztak, amikor az író kijelentette, hogy szerinte az énekes azért jött, hogy bomlassza a csapatot, és egész nap kibeszéli a többi játékost a háta mögött.

– Sugdolózol össze-vissza mindenkivel. Ez történik.
– Sugdolózok én, mindenkivel? Én face to face kimondom!
– A hülyeséget is kimondod, meg hazudozol mindenkinek! Folyékonyan hazudozol, Szabi!
– Nem én vagyok az, aki a Ripli Zsuzsit is pszichopatának nevezem!
– Folyékony hazudozol!

hangzott a szóváltás, aminek hallatán Takács Zsuzska jelezte, hogy szerinte fölösleges köröket futnak, a veszekedésükkel ugyanis csak a munkamorálnak ártanak.

Vajda Johnny később privátban fejtette ki a kameráknak, hogy meglepte az, hogy az énekes mindenki előtt teregette ki mindazt, amit Lakatos Levente bizalmasan mondott neki, nem törődve azzal, hogyan hat majd a dolog a sztori résztvevőire.

Az énekessel korábban Rékasi Károly is nehezen jött ki, utóbbi egy ponton arra is megkérte a csapattársait –  köztük Lakatos Leventét is – hogy közösítsék ki őt.

Szabyest ma délelőtt Sánta Lacival is összevitatkozott a Mokka élő adásában.

Kapcsolódó
„Ki fog derülni, ki mond igazat” – egymásnak esett a Farm VIP két játékosa a Mokkában
Sánta László szerint „az önmegvalósító egyéniségzoknik” a sárga csapatba kerültek, Szabyest pedig úgy gondolja, a pirosak nem olyan kedvesek, mint amilyennek mutatják magukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik