Szórakozás

Farm VIP: Rékasi Károly arra kérte a csapattársait, hogy közösítsék ki Szabyestet

Különös lépés a 61 éves színésztől.

Alig több mint két hete indult el a Farm VIP új évada, Rékasi Károly és Szabyest között viszont hamar megmutatkoztak az ellentétek. A 61 éves színész a 31 éves zenész többször is összeszólalkoztak az elmúlt adásokban, Rékasi egy ponton azt mondta a csapatának, ha kell, távolítsák el őt maguk közül, nehogy kárt tegyen valakiben.

A keddi epizódban a színész úgy döntött, megpróbálja meggyőzni Laky Zsuzsit és Lakatos Leventét arról, hogy ne nagyon keressék a számára ellenszenves énekes társaságát.

Azt gondolom, hogy tegnap túl nagyot ütött ez a fiú a Zsuzsin (Ripli Zsuzsi – a szerk.). Ebben a szituációban a Zsuzsi épségben, egységben tartása lenne a jó. Azt kértem tőletek, és mindenki azt csinál amit akar, teljesen természetesen, hogy mérsékeljétek a Szaby megértését, elfogadását. Mert azzal ő azt érzi, hogy ez klassz. Azzal, hogy ő vihogva, röhögve mászkál ott akár a Zsuzsi körül, amikor ő dagaszt, akkor azt érzi, mert a csapat őt elfogadja, hogy ez korrekt és rendben van

fogalmazott a színész, akit Lakatos és Laky végighallgattak, ám később kifejtették, nincs ínyükre az ötlet.

Én annyira utálom ezt a fajta szarkeverést, ami itt megy. Nem tudom, hánynék egyet most szívem szerint. Azt gondolom, hogy ilyet kérni, hogy a Szabynak ne keressük a társaságát… Ha Zsuzsi annyira erős, és ő itt a főni, akkor ő tud magára vigyázni, meg tudja magát védeni, ha arról van szó

– mondta a kameráknak az egykori szépségkirálynő, hozzátéve: amíg a farm sertései között is van egy felbujtó, aki bántja a többieket, szerinte az ő csapatukban is akad ilyen figura, ezúttal Rékasi személyében.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik