Szórakozás

Berki Mazsi a Sztárbox fináléról: Mikor először visszanéztem a meccsemet, nagyon csalódott voltam

Sallak Dóra, Balogh László / RTL
Sallak Dóra, Balogh László / RTL
Második látásra viszont megváltozott a véleménye.

Múlt vasárnap zárult le a Sztárbox idei évadának szuperdöntője: női könnyűsúly-kategóriában Berki Mazsi vehette fel a bajnoknak járó övet, aki ma a Reggeliben mesélt a versennyel kapcsolatos élményeiről. Mint mondta, a finálé után amint hazaért, hajnalban visszanézte a Dobos Evelinnel vívott meccsét, és saját bevallása szerint először nagyon nem volt megelégedve a saját teljesítményével.

Visszanéztem a meccsemet, amikor hazaértünk hajnalban, rögtön. Nagyon csalódott voltam első látásra, mert valahogy nem azt láttam viszont, amit éreztem bent a ringben, vagy amit elvártam magamtól. Aztán tegnap még egyszer megnéztem, és már nagyon elégedett voltam

– fogalmazott az influenszer, aki úgy érzi, amit szerettek volna az edzőjével, azt sikerült megmutatniuk a ringben, és nem is kérdés a számukra, hogy részt vesz majd a jövő évi nemzetközi megmérettetésen, ahol a mostani győzelmével biztosította a helyét.

Ami az utolsó meccset illeti, Berki elárulta, annyira elvitte a hév, hogy sok ütést nem is érzett meg, arra viszont jól emlékszik, hogy volt egy, ami az orrát találta el.

Dobos Evelin nemrég az Instagram-oldalán osztotta meg a Sztárboxszal kapcsolatos érzései.

Kapcsolódó
Sztárbox: Dobos Evelin elmondta, melyik ellenfelével volt a legnehezebb dolga a ringben
Sáfrány Emesével, Nyári Diával és Berki Mazsival is megküzdött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik