Szórakozás

Háromból két meccs kiütéssel végződött a Sztárbox szuperdöntőjében

RTL
RTL
Őrületes pofonokkal zárták a 2023-as Sztárboxot a döntőbe jutott versenyzők.

A Sztárbox hét héten át tartó versenysorozata vasárnap este a szuperdöntővel zárult. Összesen három kategóriában hirdettek győztest: a női könnyűsúlyban Berki Mazsi vihette haza a bajnoki övet, míg a férfi nehézsúlyban Brasch Bence, a férfi középsúlyban Molnár Áron kiütéssel győztek.

A női döntő Berki Mazsi rohamaival indult, az elmúlt napokban vírusfertőzéssel küzdő Dobos Evelin az első fél percben jóformán csak védekezett, és bár később ő is bevitt egy szép ütést ellenfele állára, Berki több látványos kombinációval is megsorozta az első másfél percben. A második menetben az influenszer folytatta a lavinaszerű támadást, a színésznő testét sem kímélte, egy szabálytalanság miatt viszont figyelmeztetést kapott a bírótól. Továbbra is Berki irányított, és ha be is szedett egy-egy ütést, mindig egy újabb sorozattal válaszolt rá. Dobos azonban nem adta fel, a harmadik menetre, ahogy kommentátorok mondták, megérkezett a bunyóba, és főleg a menet végén megcsillantotta tudását. A negyedik menetre aztán láthatóan úgy jött ki, hogy tudta, meg kell fordítania a meccset, próbált kezdeményezni, ez azonban nem volt könnyű, mert Berki keze folyamatosan járt, aminek eredményeképpen a bíró rá is számolt a színésznőre. Ez azonban nem vetette vissza őt, igyekezett megnyomni a hajrát, támadást indított Berki Mazsi ellen, a végsőkig küzdött. Végül egyhangú pontozással Berki Mazsit hirdették ki győztesnek.

Óvatosan kezdődött Brasch Bence és Árpa Attila mérkőzése, először inkább csak felmérték egymást az ellenfelek, majd Árpa támadásba lendült, és bár bevitt egy-két ütést, kapott is vissza bőven. Miután Brasch párszor keményen eltalálta, Árpa kisebb krízisbe került, és nagyon jól jött számára a szünet. A második menetet Brasch testütéssel kezdte, nem sokkal később pedig a fején is elcsípte Árpát, aki beesett a sarokba, és rá kellett számolni. Ekkor még folytatta a bunyót, de nem tudott már figyelni a védekezésre, egy újabb nagyobb pofon után a kötelek közé esett, és a bíró már nem engedte tovább folytatni a mérkőzést. Brach Bence így három KO-val nyerte el nehézsúlyban a bajnoki címet.

Bár a legkiegyensúlyozottabb mérkőzésnek ígérkezett, végül Molnár Áron és Rácz Jenő összecsapása ért véget a leggyorsabban. Molnár rögtön a meccs elején megfogta a séfet egy balhoroggal, majd amikor másodszor találta el óriási erővel ugyanígy, Rácz a padlóra került. Ekkor még fel tudott állni, kisvártatva azonban Molnár a testére is bevitt egy jókora balost. Rácz ismét padlózott, majd ugyanúgy repült az ő törölközője is, mint Frohner Fecóé és Józan Lászlóé az előző fordulókban. Így Brasch Bencéhez hasonlóan Molnár Áron is három KO-val hódította el a Sztárbox bajnoki címét.

A műsor során bejelentették, hogy jövőre is lesz a Sztárbox, 2024-ben új híreségek szállnak majd ringbe egymás ellen.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik