Szórakozás

Sztárbox: Dobos Evelin elmondta, melyik ellenfelével volt a legnehezebb dolga a ringben

RTL
RTL
Sáfrány Emesével, Nyári Diával és Berki Mazsival is megküzdött.

Múlt vasárnap ért véget a Sztárbox 2023-as évada. Dobos Evelin a női könnyűsúly-kategória második helyéig jutott, Berki Mazsit ugyanis nem sikerült legyőznie a szuperdöntőben. A versennyel kapcsolatos érzéseiről most az Instagram-oldalán írt a színésznő.

Szuperdöntő. Ott lehettem! Küzdhettem! Nem volt egyszerű az utam idáig, nagyon nem. De annnnnyira boldog vagyok, hogy arra szavak nincsenek! Találtam egy fantasztikus edzőt, aki szívvel-lélekkel dolgozott velem. Hitt bennem és ha mélypontra kerültem, kihozott onnan. Nélküled nem jutottam volna idáig @dobizsolti. Köszönöm a @sztarboxrtl csapatának az életem egyik legmeghatározóbb időszakát. Hogy egy ringben lehettem Szűcs Veronika, Béke Piroska és Ajtai Péter boxbírókkal, Kokóval!

írta posztjában Dobos, majd azt is elárulta, melyik ellenfele izzasztotta meg a legjobban a szorítóban.

@nyaridia veled volt a legbrutálisabb! Köszönöm a meccs utáni szavaid! Szuper kis nőcske vagy és igazi sportember! Gratulálok neked és mivel az edződdel, Feri bával ledumáltunk egy közös sparringot, lesz még köztünk adok-kapok! @berkimazsi, imádtam veled az utolsó bunyót! Sportember voltál és szuper nyertes! Gratulálok neked és a csapatodnak, szurkolni fogok neked a nemzetközi megmérettetésen!

A színésznő a továbbiakban köszönetet mondott a párjának, a barátainak, a családjának és a követőinek, amiért támogatták a verseny idején, hálát adott továbbá a Semmelweis Klinika dolgozóinak is, akik ápolták, amikor napokkal a finálé előtt ágynak esett.

Kapcsolódó
Berki Mazsi a Sztárbox-fináléról: Úgy jöttem ide, hogy muszáj kiütnöm magamból, ami bennem van
A szuperdöntő előtti napokban nem tudta levezetni a benne gyűlő feszültséget.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik