Szórakozás

Egy órával később, hogy megismerte, már randizni is volt a 62 éves férfival a 23 éves nő

Sokan nincsenek róluk jó véleménnyel.

A 23 éves Willow és a 62 éves David a Tinderen ismerkedett meg, és dacára a 39 éves korkülönbségnek, egy órával azután, hogy személyesen is találkoztak, már randizni voltak.

Ők azt mondják, nagyon erős közöttük a kötelék, azért vannak együtt, de nem mindenki gondolja ezt így. Már csak azért sem, mert az ingatlanfejlesztő David és a modell Willow a három hónapos kapcsolatuk alatt

  • háromszor voltak a Bahamákon,
  • kétszer Las Vegasban, hogy pazar randikat tarthassanak.

A nőt gyakran „gold diggernek”, a férfit „sugar daddynek” nevezik, utóbbit azértt nem bántja, mert még mindig azzal kell fel reggelenként, hogy „tényleg egy modell fekszik mellettem?”

Még mindig azt gondolja, hogy túl jó ez, hogy igaz legyen, én meg, hogy itt vagyok, létezem

– mondja a Love Don’t Judge YouTube-csatornának Willow, aki azt is állítja, az első randijukon éppen azért nem kérdezte meg párja korát és foglalkozását, hogy nehogy ez befolyással legyen rá, csak a személyisége érdekelte. David se kérdezte meg Willow korát, mert úgy volt vele „te nagyon fiatal vagy”.

A közösségi oldalaikon gyakran tévesztik össze Davidet Williow apjával, esetleg nagyapjával, mások pedig betegnek nevezik a kapcsolatukat. David nem is olvassa már a hozzászólásokat. Egyébként a nő családja is elfogadta a kapcsolatukat, a férfinek azt mondta a nő anyja:

Meg vagyok győződve róla, hogy ismertétek egymást az előző életetekben. Még soha soha nem láttam a lányomat ennyit mosolyogni és ennyire boldognak.

A Love Don’t Judge egy olyan műsor, ahol nem szokványos párkapcsolatokat mutatnak be, így például azt a házaspárt, ahol a férfi segít a feleségének alkalmi partnereket találni, vagy azt a párt, ahol a nő párja és a fia között csak három év különbség van, vagy a férfi, akinek három felesége van, és akik éppen kés alá terveznek feküdni miatta, hogy még inkább megfeleljenek a zsánerének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik