Szórakozás

Mindhárom feleség kés alá fekszik, hogy ideálisak legyenek a férjüknek

Sokan elítélik őket, de azt mondják, így érzik jól magukat. A három nő plasztikai műtétet tervez, hogy még jobban bejöjjenek a férjüknek.

A Mazayah nevű férfi először Stephanie-val alkotott egy párt, majd csatlakozott hozzájuk egy másik nő, Rose. Már csak azért is, meséli a Love Don’t Judge YouTube-csatornán a férfi, mert a felesége biszexuális.

Nemrég egy harmadik nő is csatlakozott hozzájuk, Dezaray.

A „nővérfeleségek” egyenlően osztják meg az idejüket a férjükkel, és szeretik összehangolni a külsejüket. Olyannyira, hogy plasztikai műtétet szeretnének elvégeztetni magukon, hogy még inkább megfeleljenek Mazayah ideáljának.

A nem mindennapi kapcsolat úgy kezdődött, hogy Mazayah és Stephanie hét év együttlét után szakítottak. A férfi elkezdett találkozgatni Rose-zal, majd felvetette, mi lenne, ha hárman lennének párban. Ennek már öt éve.

Ez nemcsak a szexről szól, hanem a családról, az egységről. A nővérfeleség egy nagy előnye a kapcsolatunknak, mert van egy hosszú távú barátunk, akire számíthatunk

– mesélte Stephanie, amihez Mazayah hozzátette:

Stephanie biszexuális, ezért olyan, mintha csak szereztünk volna egy másik barátnőt.

A hármashoz hét hónapja csatlakozott Dezayah (Dez), aki

hozzátette az utolsó cseppnyi szórakozást és izgalmat, amire még szükségünk volt

– véli Rose.

Azt mondják, sokan nem értik és elítélik a kapcsolatukat.

Nem számít, bárki bármit mondhat, nincs hatással ránk. Vicces, mert valószínűleg hosszabb ideje vagyunk többes kapcsolatban, mint a legtöbben monogám kapcsolatban.

– mondta a férfi. A kapcsolatuk dinamikájáról Rose azt mondta, hogy sokan azt gondolják, Mazayah uralkodik felettük, de ez nem így van, „azért vagyunk együtt, mert ezt akarjuk”.

A három nő most plasztikai beavatkozást tervez: Stephanie és Dez mellnagyobbítást, Rose brazil fenéknagyobbítást.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lucky4poly🍀 (@lucky4poly) által megosztott bejegyzés

Mazayah meg is téríti ezt nekik, azt mondja, bátorítja őket a műtétre, ha „az szebbé teszi őket. Ha a feleségeim rossz formában lennének, megmondanám nekik.” Le is rajzolta, hogyan képzeli el őket, látható a videóban, de ezek szerint nem a rajzolásból él.

A nők egyébként mindhárman jógáznak, súlyzós edzéseket végeznek.

A Love Don’t Judge egy olyan műsor egyébként ,amelyben a szokványostól valamilyen szempontból eltérő párok szerepelnek, így a nő, aki bevallotta, először a pénzéért kezdett el járni a későbbi, jóval idősebb férjével, vagy az a férfi, aki szeret segíteni a felségének szeretőket találni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik