Szórakozás

Csak egy új tetkót akart csináltatni az új barátaival Marokkóban, de most mindenki rajta röhög a TikTokon

Mondjuk, a közös tetoválás attól még közös tetoválás marad.

Kisebb közröhej tárgya lett a TikTokon egy svéd tartalomgyártó, aki hátizsákos turistaként, főként hostelekben megszállva járja be a világot.

Caitlin Delphine eddig 33 különböző országban járt, de annyira megkérdőjelezhető döntést talán még soha nem hozott az utazásai során, mint amit nemrég Marokkóban tett.

A fiatal nőt természetesen nem az utazási szokásai miatt állították pellengérre, hanem azért, mert Marrákesben kicsit talán túlságosan is belelkesedett attól, hogy az egyik hostelben új barátokat szerzett magának. A fiatal nő és két új barátja 10 nap ismeretség után úgy döntöttek, egyentetoválással állítanak emléket a marokkói kalandnak.

Azonban a Daily Mail által is bemutatott, 5 nap alatt 1,6 millió lejátszást és 89 ezer lájkot bezsebelő videója szerint végül egy egészen szokatlan kifejezést tetováltattak magukra arabul.

Caitlin és a két új barátja ugyanis azt íratták magukra, hogy majonéz.

@caitdelphine If you havent stayed in a hostel, you definitely should! #hostellife #hostelworld #solofemaletraveler #backpacking #morocco #traveltattoos ♬ Bim Bom - João GIlberto

Amit nemcsak a marrákesi hostelben megismerkedő három új barát, hanem a TikTok felhasználói is nagyon mókásnak tartottak.

„Marokkóiként határozottan megerősíthetem, hogy ez a majonéz” – írta az egyik kommentelő, egy másik pedig azzal poénkodott, hogy így soha többé nem fog lemaradni a bevásárlólistájukról a majonéz.

„Még ha baleset is lett volna, akkor sem hiszem, hogy megörülnék tőle” – írta egy harmadik hozzászóló, aki a majonéz szót tudatosan választó hátizsákos turistákhoz hasonlóan nagy viccesnek találta az ötletet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik