Szórakozás

Paprika Dorina elárulta, kiben csalódott a legnagyobbat a Farm VIP forgatásán

TV2
TV2
Máig a könnyeivel küzd, ha fel kell idéznie, milyen sérelmek érték a forgatáson a társai részéről.

Paprika Dorina nemrég a Story magazinnak adott interjút, melyben elárulta, máig a könnyeivel küszködik, ha felidézi, milyen sérelmek érték a társai részéről a Farm VIP-ben.

Mint mondta, nagyon megviselte, amikor pirosak őt és Polgár Tündét kiáltották ki a leggyengébb láncszemeknek, így párbajozni kényszerültek. A legjobban viszont az bántotta, ahogyan a titkos esti megbeszélésen nyilatkoztak róla a többiek.

Van önkritikám, tudtam én, hogy nem vagyok odavaló, de hiányoltam az empátiát és az emberséget. Nagyon rossz stílusban lett tálalva ez az egész döntés

– magyarázta a 18 éves lány, aki saját bevallása szerint nem állt messze attól, hogy feladja a játékot, amiről végül Szabó Simon és Polgár Tünde beszélték le. Sérelmek viszont ezt követően is érték.

Most is a könnyeimmel küszködöm. Az egészségi állapotomra, de ami még meglepőbb, a rossz tartásomra hivatkozva is kaptam jelet. De kaptam olyantól is, akit betegen én ápoltam napokig. Úgyhogy Alfrédra például egyáltalán nem vagyok kíváncsi. Hatalmas nagy lecke volt nekem ez az egész, és azt kell mondjam, ez nem a szív, hanem a pénz játéka volt

– fogalmazott Gáspár Győző keresztlánya, aki azt is elárulta, hogy Rippel Feriben csalódott a legnagyobbat.

Sajnálom, hogy ilyen nagy embereknek, meglett koruk ellenére, még mindig csak a dollárjel villog a szemében. Ugyanakkor hálás vagyok, hogy 18 évesen ekkorát küzdhettem. Megtanultam, hogy a felnőttek világában nem számít a két szép szemed, a tiszta szíved. Itt aztán semmit sem adnak ingyen!

Paprika Dorina egyébként tavasszal kezdett életmódváltásba, aminek következtében több mint 40 kilót sikerült leadnia.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik