Szórakozás

Farm VIP: Paprika Dorina megalázónak érezte, ahogy a testéről beszélt Rippel Feri

tv2
tv2
Undorítónak tartotta az artista szavait.

A csütörtökön adásba került Farm VIP kiesőt hozott: párbajban mérte össze erejét Paprika Dorina és Sánta Laci. Ám előtte a piros csapat játékosainak meg kellett indokolniuk, miért Paprika Dorinát akarták elküldeni a farmról. Rippel Feri úgy nyilatkozott: ez olyan játék, ahol erőre van szükség egy versenyzőnél.

Többször felkínáltam, hogy eddzünk, fejlesszük magunkat, legalább a púpot vegyük ki hátból, mert púpos háttal biztosan nem fogsz tudni továbbhaladni. Görnyedten nem lehet erőt kifejteni, és az, hogy a játékokat a felénél abbahagyod, sajnos egyelőre olyan hiányosságod, amit pótolni kell.

Hogy kit hívjon párbajra, azt végül Szabó Simonnal beszélte meg, de azért Rippel megjegyzésének szentelt néhány szót:

Ne haragudj, azért, mert nincs kihúzva a hátam… engem ne alázzanak meg! Komolyan mondom… mert púpos a hátam? Ez az óvodában volt, mikor a gyerekek megszólaltak, hogy te duci vagy. 52 éves ember ilyennel takarózik? Undorító.

Talán az sem véletlen, hogy Paprika Dorina úgy nyilatkozott a Story magazinnak nemrég, Rippelben csalódott a legnagyobbat.

Sajnálom, hogy ilyen nagy embereknek, meglett koruk ellenére, még mindig csak a dollárjel villog a szemében. Ugyanakkor hálás vagyok, hogy 18 évesen ekkorát küzdhettem. Megtanultam, hogy a felnőttek világában nem számít a két szép szemed, a tiszta szíved.

Kapcsolódó
Paprika Dorina elárulta, kiben csalódott a legnagyobbat a Farm VIP forgatásán
Máig a könnyeivel küzd, ha fel kell idéznie, milyen sérelmek érték a forgatáson a társai részéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik