Szórakozás

Paprika Dorina 42 kilót fogyott március óta

TV2
TV2
Nyolc hónappal ezelőtt kezdett életmódváltásba.

Paprika Dorina, a Farm VIP versenyzője a minap a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében számolt be arról, hogy tavasz óta több mint 40 kilót sikerült fogynia. Mint kiderült, szakember segítségével vágott bele az életmódváltásba, miután kiderült, hogy policisztás ovárium szindrómával, illetve inzulinrezisztenciával is küzd – szúrta ki a Blikk.

Sajnos későn vették észre, hogy PCOS+Ir. betegségem van, így ezek miatt teljes életmódváltásba kezdtem. 2023 márciusában kezdtem el az egész procedúrát szakember segítségével, profi étrend alapján, tű pontos étkezésekkel, és ami a legfontosabb volt, hogy nagyon pontos adagmennyiségekkel. Természetesen étrendkiegészítő is hozzájárult ehhez és heti 2 kardió edzés! Március óta 42 kg-ot fogytam, ruháim mérete fogyásom előtt XL/L volt, most M/L. A Farmon az ott tartózkodásom alatt 8 kg-ot fogytam, azóta még 14 kg-ot

– árulta el Gáspár Győző keresztlánya, aki néhány héttel azelőtt azt is kifejtette a TV2 stábjának, mi miatt aggódott a legjobban a Farm VIP-t illetően.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik